20.4 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Δεράος: «Κάναμε ό,τι πρέπει»

Το… χρέος του έκανε ο Έσπερος ΑΟΠΑ απέναντι στην Ολυμπιάδα Άσσου Λεχαίου, στο κλειστό της Παναγιάς Αλεξιώτισσας, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων ήταν εμφανής, με τους Πατρινούς να φθάνουν σε ευρείας έκτασης νίκη και τον προπονητή τους Σπύρο Δεράο να τονίζει σχετικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους: «Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, αλλά εμείς κάναμε ό,τι έπρεπε. Πήραμε τη νίκη και δώσαμε αρκετό χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς της ομάδας. Διαχειριστήκαμε τις απουσίες παιδιών που το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζουν προβλήματα με τραυματισμούς. Στόχος είναι οι νεαροί μας παίκτες να βελτιώνονται συνεχώς και για αυτό θα δουλέψουμε αρκετά το καλοκαίρι».

Όσον αφορά στο τελευταίο φετινό παιχνίδι τους, στο κλειστό της Κάτω Αχαΐας με αντίπαλο την Αχαγιά ’82 (20/05, 17.00), συμπλήρωσε: «Μας μένει ακόμα ένα παιχνίδι για να κλείσει η χρονιά, αυτό με την Αχαγιά ’82, το οποίο έχει τα στοιχεία του τοπικού ντέρμπι. Όμως, για εμάς δεν αλλάζει κάτι, θα προσπαθήσουμε όπως κάνουμε πάντα για τη νίκη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ