16.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μεσολόγγι : Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Δεράου (pic)

Μαζί με τον Ντίνο Καλαμπάκο αποχώρησε και ο άμεσος συνεργάτης του, Σπύρος Δεράος, με τον Ηλία Μούτσιο να αναλαμβάνει τα ηνία του Χαρίλαου Τρικούπη.

Ο Μεσολογγίτης τεχνικός με ανάρητηση του ευχαριστεί τον σύλλογο, μιλάει με εγκάρδια λόγια για τον Ντίνο Καλαμπάκο, και εύχεται στην ομάδα του, όπως αναφέρει, να βρει τον δρόμο της.

Αναλυτικά έγραψε : «ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑ (ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ) ΧΩΡΙΖΟΥΝ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ STAFF ΓΙΑ ΕΝΑΜΙΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΟ. ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ BASKET LEAGUE ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ.τ
ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΜΕ (ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΗΘΩ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΟΔΟ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΦΗΣΑ ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΔΑΣΚΑΛΟ. ΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΟ, ΠΟΥ Η ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Η ΣΚΕΠΗ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ