18.1 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Με έντεκα ομάδες ο Νότιος Όμιλος της Α2 Γυναικών

Ο Έσπερος ΑΟΠΑ αποσύρθηκε από το νέο πρωτάθλημα του Νότιου Ομίλου της Α2 Γυναικών, αν και εξασφάλισε τη συμμετοχή του μέσω των μπαράζ ανόδου που έγιναν τον Ιούνιο στο Μετς.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης απηύθυνε πρόσκληση στο Διαγόρα Ρόδου για να καλύψει τη θέση του, καθώς εκείνος είχε σειρά προτεραιότητας για την άνοδο, οι νησιώτισσες όμως έδωσαν αρνητική απάντηση κι έτσι αποφασίστηκε το πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου να διεξαχθεί με έντεκα ομάδες, οι οποίες θα έχουν ρεπό στις ημερομηνίες που είχαν κληρωθεί να παίξουν με το αχαϊκό συγκρότημα. Θυμίζουμε πως το πρώτο τζάμπολ θα γίνει στις 13 Οκτωβρίου και η αυλαία της κανονικής περιόδου θα πέσει στις 5 Απριλίου.

Η ανακοίνωση: «Μετά από την δήλωση αδυναμίας συμμετοχής του σωματείου Έσπερος ΑΟΠΑ στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών (1ος Όμιλος) και ύστερα από την αρνητική απάντηση του σωματείου ΓΣ Διαγόρας Ρόδου που είχε σειρά προτεραιότητας από τους αγώνες του Ειδικού Πρωταθλήματος, η θέση του στην κατηγορία παραμένει κενή».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ