19.7 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Ανατροπή με Γκοργκόλη και… διαζύγιο με Δεράο στον Γλαύκο

Τη λύση της συνεργασίας του με τον Σπύρο Δεράο ανακοίνωσε ο Γλαύκος και συνάμα τον αντικαταστάτη του Σπύρο Γκοργκόλη, ο οποίος αναλαμβάνει να τον καθοδηγήσει τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η απρόσμενη εξέλιξη στην συνεργασία των δυο πλευρών ήρθε για λόγους που εν τέλει δεν κατάφεραν να ξεπεραστούν οι δυο πλευρές, με αποτέλεσμα να σταθούν εμπόδιο στην διεύρυνση της συνεργασίας, με τον ίδιο τον Σπύρο Δεράο να μιλάει για προσωπικούς λόγους, ενώ πριν από σύντομο χρονικό διάστημα φαινόταν κοντά στην ανανέωση. Μάλιστα τόσο οι «μπλε» όσο και ο έμπειρος τεχνικός άφησαν… ανοιχτούς λογαριασμούς και ευχήθηκαν «Εις το επανιδείν».

Όσον αφορά τον Σπύρο Γκοργκόλη είναι αυτός που θα αναλάβει να στήσει και να οδηγήσει την ομάδα για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι πέρυσι ο coach Γκοργκόλης προετοίμασε την Αχαγιά 82,, όμως οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον κράτησαν μακριά από τα μπασκετικά καθήκοντα, κάτι το οποίο φέτος αναμένεται να ξεπεραστεί.

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Γλαύκος ΑΟ ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας μας Σπύρο Δεράο.
Δυστυχώς κάποιοι λόγοι που χρονικά ήταν δύσκολο να ξεπεραστούν και από τις δυο πλευρές  στάθηκαν εμπόδιο στη συνέχιση της συνεργασίας.
Το Δ.Σ. και όλη η οικογένεια του συλλόγου μας ευχαριστεί για όλα από καρδιάς τον άνθρωπο και προπονητή Σπύρο Δεράο και του εύχεται υγεία, δύναμη και επιτυχίες.
Η πόρτα του συλλόγου μας για προσωπικότητες όπως ο Σπύρος θα είναι πάντα ανοιχτή...
Εις το επανιδείν κόουτς !!!».

Τα όσα ανέφερε ο Σπύρος Δεράος στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλη την οικογένεια της ομάδας του ΓΛΑΥΚΟΥ για το όμορφο αυτό φετινό ταξίδι. Ένα ταξίδι που για προσωπικούς λόγους δεν έχει συνέχεια. Αποχωρώ έχοντας μόνο φίλους.
Διοίκηση, παίκτες, προπονητικό staff και πολλοί αγνοί φίλοι της ομάδας γίναμε ένα και ζήσαμε πολλές έντονες στιγμές. Γι’ αυτό θέλω να τους ευχαριστήσω έναν έναν ξεχωριστά. 
Να ευχηθώ καλή πρόοδο σε όλους τους αθλητές που συνεργάστηκα καθώς και στο πλήθος των λιλιπούτιων που κατέκλυζαν καθημερινά την αποθήκη. 
Πολλά ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες για την αγαστή συνεργασία που είχαμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση που με αμέριστη αγάπη και πολλές προσωπικές θυσίες ήταν πάντα δίπλα μας. Ιδιαίτερα ο κυρ Ανδρέας που με τον λιτό και γεμάτο πνευματικότητα λόγο του μας κρατούσε πάντα ενωμένους. Εισέπραξα απόλυτο σεβασμό και αγάπη από όλους.
Τέλος πολλά ευχαριστώ στον ΓΙΩΡΓΟ που πέρα από τις ατελείωτες ώρες κουβέντας για τα δρώμενα της ομάδας καταλάβαινε την σιωπή μου καλύτερα πολλές φορές και από τα λόγια μου. 
Εις το επανιδείν….».

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. του Γλαύκου ΑΟ είναι στην ευχάριστη θέση να  ανακοίνωση την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Σπύρο Γκοργκόλη.
Του ευχόμαστε υγεία πάνω απ’ όλα και καλή αγωνιστική σεζόν.

Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο προπονητής Νίκος Πολίτης.
 Επίσης ο κόουτς θα συνεχίσει να είναι προπονητής των νέων Γλαύκου. Ευχόμαστε στον Νίκο υγεία πάνω απ’ όλα και καλή αγωνιστική σεζόν.
Γυμναστής και στις δύο ομάδες παραμένει ο Παναγιώτης Καλαμπαλίκης, Ευχόμαστε και στον Παναγιώτη υγεία πάνω απ’ όλα και καλή αγωνιστική σεζόν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ