20.4 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Δεράος: «Η υπόθεση παραμονή τελείωσε»

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε ο Έσπερος ΑΟΠΑ, επικρατώντας της Αγίας Παρασκευής στο κλειστό της Παναγιάς Αλεξιώτισσας.

Φθάνοντας τις έντεκα νίκες σε είκοσι αγώνες οι Πατρινοί επί της ουσίας απέβαλαν το άγχος του υποβιβασμού, όπως εξήγησε και ο προπονητής τους Σπύρος Δεράος μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους: «Η υπόθεση παραμονή ουσιαστικά τελείωσε. Θέλαμε το παιχνίδι και για λόγους γοήτρου, αφού στον πρώτο γύρο η ομάδα είχε ηττηθεί από την Αγία Παρασκευή. Είναι μία από τις πιο έμπειρες ομάδες, την οποία σεβαστήκαμε πάρα πολύ. Είχαμε κάποια κενά διαστήματα, αλλά το "κλειδί" στη νίκη ενώ πιστεύαμε ότι θα ήταν η άμυνα, τελικά ήταν ο τρόπος που λειτουργήσαμε στην επίθεση. Μας έδωσε το δικαίωμα και το παιχνίδι του αντιπάλου, που το διαβάσαμε πολύ σωστά».

Εν συνεχεία, στάθηκε στον αριθμό-ρεκόρ των 21 ασίστ που μοίρασαν οι παίκτες του: «Είχαμε είκοσι μία ασίστ που είναι ρεκόρ φετινό και είχαμε πολύ καλό ποσοστό με 43% στα τρίποντα. Βέβαια, οι προϋποθέσεις για μια πολύ καλή επίθεση ξεκινούν από το πώς παίζεις άμυνα, γιατί χαλάς το μυαλό των αντιπάλων και δημιουργείς καλύτερες συνθήκες. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, τους αξίζουν συγχαρητήρια».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ