20.6 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Δεράος: «Βελτίωση και αήττητο»

Ο Έσπερος ΑΟΠΑ επιβλήθηκε με άνεση της Καλαμάτας ’80 και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις του για τον 1ο Όμιλο Νότου της Γ’ Εθνικής.

Το πατρινό συγκρότημα δεν συνάντησε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στους Μεσσήνιους, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, με τον προπονητή του Σπύρο Δεράο να εξηγεί μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του: «Προσπαθούμε να περάσουμε στην ομάδα ότι πάντα σεβόμαστε τον αντίπαλο ανεξάρτητα δυναμικότητας και στόχων. Η Καλαμάτα ’80 μπορεί να έχει υποβιβαστεί, αλλά στηρίζεται σε δικά της παιδιά και παλεύει όλα τα παιχνίδια, για αυτό τη σεβαστήκαμε. Σίγουρα ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς και είχαμε την ευκαιρία να αυξήσουμε το χρόνο συμμετοχής αρκετών παιδιών».

Όσον αφορά στη συνέχεια, τόνισε πως ο στόχος τους είναι το αήττητο μέχρι το φινάλε: «Έχουμε τέσσερα παιχνίδια ακόμη και θέλουμε να διατηρήσουμε την εικόνα μας σε υψηλό επίπεδο και να τη βελτιώσουμε. Στόχος είναι να κυνηγήσουμε τη νίκη και στις τέσσερις αγωνιστικές, κάτι που είναι πολύ δύσκολο, αφού έχουμε δύο εκτός έδρας παιχνίδια με ομάδες που παλεύουν για την άνοδο, αλλά αυτό μας δίνει κίνητρο για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ