25.5 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Δίπλα στα θύματα της «Φλόρενς» ο Τζόρνταν

Ο Μάικλ Τζόρνταν δε σταμάτησε ποτέ να αποδίδει σπουδαία προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και ακόμη μία πράξη του έρχεται να το αποδείξει, κάνοντας μεγάλη δωρεά για τα θύματα του τυφώνα «Φλόρενς» στην Καρολάινα.

Άνθρωπο σαν τον Μάικλ Τζόρνταν δε μένουν μόνο στη «σφαίρα» των μεγάλων αθλητών, αλλά επεκτείνονται σε αυτή των σπουδαίων ευεργετών για την κοινωνία, όπου ζούμε, αποτελώντας το παράδειγμα προς μίμηση. Ο «Air» έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές, ότι δικαίως αποτελεί ένα τέτοιο, με τον τυφώνα «Φλόρενς» που παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμά του στην περιοχή της Καρολάινα, με πάνω από 12 ανθρώπους να έχουν χάσει τη ζωή τους, να μην τον αφήνει ασυγκίνητο.

Το γεγονός κινητοποίησε το μεγαλομέτοχο των Σάρλοτ Χόρνετς, ο οποίος θα δωρίσει το ποσό των δύο εκατομμυρίων δολαρίων σε εταιρείες, που επωμίζονται την αποκατάσταση των οικογενειών που μετρούν αρρώστους ή υπέστησαν όλες τις ζημιές. Η σπουδαία του κίνηση είχε άμεση ανταπόκριση, με τα μπλουζάκια που δίνουν το σύνθημα για μια δυνατή Καρολάινα να εκδίδονται διαρκώς, σε ένδειξη συμπαράστασης προς όσους αποτέλεσαν θύματα του φονικού τυφώνα, ενώ η ίδια η ομάδα του Τζόρνταν θα μεταφέρει κουτιά σε σταθμούς ανεφοδιασμού, που ήδη έχουν σχεδιαστεί.

Όπως είναι γνωστό, άλλωστε, είναι διαφορετικό από κάθε άποψη να είσαι ο Μάικλ Τζόρνταν...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ