18.9 C
Athens
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Γιόρτασαν οι… αδιάφοροι και η Εφές

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασαν οι αγώνες οι οποίοι άνοιξαν την αυλαία της 28ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας.

Η αδιάφορη Γκραν Κανάρια έκανε την τεράστια έκπληξη νικώντας πολύ εύκολα τον κάκιστο Ολυμπιακό με 90-67, σε μία ήττα... πισωγύρισμα για τους Πειραιώτες. Διαβάστε την ανασκόπηση του αγώνα ΕΔΩ.

Στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκαμψε την αντίσταση της Φενέρμπαχτσε με 70-68. Οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν τη νίκη γοήτρου, ενώ οι φιλοξενούμενοι υπέστησαν «γλυκιά» ήττα, καθώς υπερτερούν σε πιθανή ισοβαθμία. Διαβάστε την ανασκόπηση του αγώνα ΕΔΩ.

Στην Ποντγκόριτσα, η Αναντολού Εφές νίκησε πιο εύκολα απ' ό,τι δείχνει το τελικό 91-84 την Μπουντούτσνοστ. Με αυτό το ροζ φύλλο αγώνα η ομάδα του Εργκίν Αταμάν εξασφάλισε την τέταρτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Διαβάστε την ανασκόπηση του αγώνα ΕΔΩ.

Μεγάλη νίκη για την αδιάφορη Μπάγερν Μονάχου επί της Μπαρτσελόνα με 73-71, χάρη σε καλάθι του Πέτερι Κόπονεν στην εκπνοή της αναμέτρησης, με τον Φινλανδό να «εκτελεί» την πρώην ομάδα του. Διαβάστε την ανασκόπηση του αγώνα ΕΔΩ. 

Δείτε τη βαθμολογία ΕΔΩ.

Δείτε βίντεο απ' όλα τα παιχνίδια:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ