22.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Γεμάτο» πρόγραμμα για Κύμη

Πολλές οι υποχρεώσεις της Κύμης την Τετάρτη (26/09), με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει προπόνηση, αγιασμό και την καθιερωμένη Media Day πριν από την έναρξη της νέας Stoiximan.gr Basket League.

Ο Γιάννης Καστρίτης και οι παίκτες του θα βρεθούν από νωρίς στο κλειστό της Κανήθου, προκειμένου να προπονηθούν, αλλά και για τον ετήσιο αγιασμό της ΚΑΕ, με το παρών να δίνουν και μέλη της διοίκησης όπως και φίλαθλοι. Το απόγευμά τους θα συνεχιστεί με δηλώσεις τους στον τοπικό Τύπο και φωτογραφίες για τις ανάγκες της συμμετοχής τους στο νέο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση: «Γεμάτο θα είναι αύριο το πρόγραμμα του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης, αφού εκτός από την προγραμματισμένη προπόνηση θα διεξαχθούν επίσης ο ετήσιος Αγιασμός της ομάδας και η Media Day ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Basket League. Συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης στις 11:45 θα τελεστεί στο κλειστό της Κανήθου ο καθιερωμένος Αγιασμός, παρουσία σύσσωμης της Διοίκησης της ΚΑΕ, του τεχνικού επιτελείου, των παικτών, καθώς και φιλάθλων της ομάδας μας!

Επιπλέον, το απόγευμα στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί η Media Day της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης, με τον προπονητή μας κ. Γιάννη Καστρίτη, τους βοηθούς του και τους παίκτες της ομάδας μας να είναι για περίπου μία ώρα στη διάθεση των εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε. στο κλειστό της Κανήθου στη Χαλκίδα. Θα είναι πραγματικά χαρά μας όσοι δημοσιογράφοι επιθυμούν να δώσουν το παρών, για να γνωρίσουν από κοντά τα μέλη του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης και να τους θέσουν τις ερωτήσεις τους».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ