19.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αρης: Δεν πλήρωσε τον Μούρτο, νέο «αγκάθι» για μεταγραφές

Το ένα εμπόδιο προσπαθούν να ξεπεράσουν, άλλο εμφανίζεται μπροστά για τους διοικούντες τον Αρη και τα πράγματα δεν φαίνονται απλά στην προσπάθεια να φτιαχτεί ένα ρόστερ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η μη καταβολή μιας δόσης διακανονισμού οφειλών προς τον Σπύρο Μούρτο, προκάλεσε την καταγγελία του στον ΕΣΑΚΕ και με το νέο νομικό καθεστώς που έχει θεσπιστεί, η υπόθεση πήγε στον αθλητικό δικαστή. Τα προβλεπόμενα είναι συγκεκριμένα σε αυτές τις περιπτώσεις και αφορούν σε απαγόρευση μεταγραφών.

Στον Αρη δεν αρνούνται το θέμα, αλλά είναι καθησυχαστικοί. Απέδωσαν τη μη πληρωμή στην προσπάθεια που γίνεται για να συγκεντρωθούν τα χρήματα και να αρθούν τα Ban, μάλλον το πιο... ακριβό από τα προβλήματα που υπάρχουν. Διαβεβαίωσαν όμως ότι θα λυθεί άμεσα το θέμα, προς τον Μούρτο και η υπόθεση θα κλείσει.

Το θέμα αναμένεται να συζητηθεί αυτή την ώρα και στη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ που είναι σε εξέλιξη.

Στο μέτωπο των οφειλών πάντως, υπήρξε και μια ευχάριστη εξέλιξη. Το σίριαλ Ντραγκίσεβιτς είχε αίσιο τέλος, όπως ενημέρωσε ο Αρη, υπογράφηκαν τα σχετικά έγγραφα που στάλθηκαν και στη FIBA και αναμένεται η άρση του συγκεκριμένου BAN.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ