18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Καστρίτης φτιάχνει έναν Άρη χωρίς ΒΑΝ

Μπορεί σε επίπεδο επίσημων ανακοινώσεων ο Άρης να βρίσκεται στο απόλυτο μηδέν, ωστόσο οι διεργασίες που άρχισαν πριν από μήνες βρίσκονται στην κορύφωση τους σε όλα τα επίπεδα. Μεταξύ αυτών και το αγωνιστικό στο οποίο είναι ξεκάθαρο ότι επικεφαλής θα είναι ο Γιάννης Καστρίτης. Με ποια δεδομένα όμως θα δημιουργήσει την ομάδα της νέας περιόδου;

 


Όλα δείχνουν ότι ο 39χρονος προπονητής προχωράει τον σχεδιασμό του έχοντας ως δεδομένο ότι θα αρθούν τα επτά ΒΑΝ που βαραίνουν ακόμη την ομάδα. Αν αυτό συμβεί, ο Άρης θα δημιουργηθεί χωρίς το απαγορευτικό των μεταγραφών κάτι που επί της ουσίας είναι αναγκαίο για να καταφέρει να προχωρήσει. Αυτή ήταν και η βασική προϋπόθεση που έθεσε ο Καστρίτης για να αποδεχτεί την πρόταση των ανθρώπων του Άρη.

 


Είναι κάτι που δημιουργεί μία συγκρατημένη αισιοδοξία για διευθέτηση του θέματος που αποτελεί βραχνά τα τελευταία χρόνια όμως από την αισιοδοξία μέχρι τις επτά συμφωνίες και την άρση των ΒΑΝ υπάρχει απόσταση. Ο Καστρίτης όμως δεν μπορεί να περιμένει να καλυφθεί αυτή η απόφαση για να αρχίσει να δουλεύει. Γι’ αυτό άρχισε να κάνει ήδη τα πλάνα του έτσι ώστε να είναι έτοιμος να προχωρήσει όταν πάρει το πράσινο φως από τη διοίκηση του Άρη.

 

 

Είναι προφανές ότι οι «κιτρινόμαυροι» έχουν μείνει πίσω σε σχέση με τις περισσότερες ομάδες, μέρα με τη μέρα κλείνουν παίκτες, περιορίζονται οι επιλογές στην ελληνική αγορά όμως η άρση των ΒΑΝ και η ευχέρεια επιλογής έξι ξένων παικτών, χωρίς δεσμεύσεις, μπορεί να ισορροπήσει την κατάσταση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ