16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αποχαιρέτησε ο Σάμουελς (pic)

Ο Σαμάρντο Σάμουελς προανήγγειλε πως δεν θα συνεχίσει στον Πανιώνιο, μέσω μηνύματός του στον προσωπικό λογαριασμό του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 31χρονος φόργουορντ/σέντερ ανέβασε μία ιστορία στο Instagram, προκειμένου να αποχαιρετήσει τους «κυανέρυθρους». «Αυτό ήταν, παιδιά, ευχαριστώ Πανιώνιε», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τζαμαϊκανός, ανοίγοντας την πόρτα της εξόδου.

Με το Σαμάρνο Σάμουελς υπήρξε δυσαρέσκεια, από πλευράς Πανιωνίου, την προηγούμενη εβδομάδα για τη στάση του στον εκτός έδρας αγώνα με το Ρέθυμνο στο «Μελίνα Μερκούρη». Ζήτησε συγγνώμη, έπαιξε κανονικά στο σαββατιάτικο (01/02) ματς με τον Ηρακλή στο «Σοφία Μπεφόν», για τη 18η αγωνιστική της Basket League, αλλά κατά πώς φαίνεται αυτή ήταν η τελευταία παρουσία του στα ελληνικά παρκέ.

Σε δεκαεφτά αγώνες με τον Πανιώνιο είχε κατά μέσο όρο 17π., 6,7 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ σε 28’. Τώρα, ο προπονητής των «κυανέρυθρων», Λίνος Γαβιρήλ, θα έχει δύσκολο έργο για να τον αντικαταστήσει, ήταν άλλωστε ο πρώτος σκόρερ και ο πρώτος ριμπάουντερ της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα. Απέναντι στο «Γηραιό» αγωνίστηκε για 30’, έχοντας 16π., πέντε ριμπάουντ, τρεις ασίστ κι ένα λάθος, αλλά ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να επικρατήσει.

To instatorie του Σαμάρντο Σάμουελς:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ