13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ανταπέδωσε τη στήριξη η Κύμη (pics)

Στηρίζει όσους τη στηρίζουν η Κύμη, με το Γιάννη Καστρίτη και τους παίκτες του να δίνουν το παρών στα εγκαίνια καταστήματος χορηγού εταιρίας της ΚΑΕ.

Η «WATT+VOLT» άνοιξε κατάστημα στη Χαλκίδα, με γενικό διευθυντή τον πρόεδρο των Ευβοιωτών, Αλέξανδρο Θεοδώρου. Σύσσωμη η ομάδα έδωσε το παρών στο εγκαίνια, στηρίζοντας το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα του ισχυρού άνδρα της.

Η ανακοίνωση: «Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος WATT+VOLT στην Χαλκίδα, το οποίο εδρεύει στην οδό Αβάντων 81. Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης, αφού εκτός του ότι η WATT+VOLT είναι Επίσημος Χορηγός της ομάδας μας τα τελευταία δύο χρόνια, Γενικός Διευθυντής Καταστήματος είναι ο πρόεδρος μας κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου, ενώ Υπεύθυνος Καταστήματος είναι ο κ. Ευάγγελος Κατσής. Σύσσωμη λοιπόν η «οικογένεια» του ΓΣ Κύμης, διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες, έσπευσε στην οδό Αβάντων 81 για να ανταποδώσει την στήριξη στην WATT+VOLT και για να σταθεί στο πλευρό του προέδρου της ομάδας μας στο νέο του επιχειρηματικό εγχείρημα. Εμείς ευχόμαστε καλή αρχή και είμαστε σίγουροι ότι η WATT+VOLT θα μοιράσει θετική «ενέργεια σε όλη την Εύβοια!».

  



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ