20.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Έστειλε «μήνυμα» ο Πορζίνγκις…

Οι Νικς βρίσκονται αυτή τη στιγμή εκτός playoffs για ακόμη μία φορά και ο Κρίσταπς Πορζίνγκις θέλησε... με τον τρόπο του, να ζητήσει από τη διοίκηση της ομάδας ενίσχυση, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος.

Άλλη μία σεζόν δεν εκτυλίσσεται ιδανικά για τους Νιου Γιορκ Νικς. Όχι πως έχει χαθεί ο δρόμος για τα playoffs του ΝΒΑ, αλλά κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί πως αποτελούν και φαβορί, όντες στο 22-28 και «κυνηγώντας» τους Φιλαδέλφεια 76ερς, οι οποίοι τώρα βρίσκονται στην όγδοη θέση της Ανατολής με 24-23. Με τους Σίξερς, μάλιστα, θα υπάρξει μία ενδεχομένως καθοριστική «μάχη» στο «Wells Fargo Center» τα ξημερώματα της 13ης Φεβρουαρίου, ενώ μέχρι τα μέσα του μήνα πρέπει να βρουν νίκες με αντιπάλους, όπως οι Σέλτικς, οι Ράπτορς, οι Ουίζαρντς, οι Νάγκετς και οι Μπακς του Αντετοκούνμπο, ώστε να ελπίζουν.

Με τους Νεοϋορκέζους να μην έχουν κάνει ακόμη οριστική κίνηση στις τελευταίες ημέρες που διανύουμε φέτος για τις ανταλλαγές του ΝΒΑ, ο Κρίσταπς Πορζίνγκις αποφάσισε να στείλει το δικό του ξεκάθαρο «μήνυμα». «Τα playoffs θα ήταν μία σπουδαία εμπειρία για μένα, αλλά και όσα παιδιά δεν έχουν ζήσει τη διαδικασία τους. Όσο πιο γρήγορα το ζήσω, τόσο το καλύτερο», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Λετονού φόργουορντ, ο οποίος θέλει να δει την ομάδα του ενισχύεται με έμπειρους παίκτες πρώτης γραμμής.

«Φυσικά και θέλω να αγοράσουμε παίκτες, όχι να πουλήσουμε. Θέλουμε παιδιά που έχουν ζήσει την εμπειρία των playoffs, να μας τη μεταφέρουν», ήταν η συνέχεια των δηλώσεών του, ζητώντας ουσιαστικά από τη διοίκηση να κάνει μεγαλύτερη προσπάθεια. Κάτι τέτοιο, φυσικά, σημαίνει και πως όσο καιρό αργούν οι Νικς να μπουν στα playoffs τόσο θα κυλά και εναντίον τους ο χρόνος για το μεγαλύτερο περιουσιακό τους στοιχείο αυτή τη στιγμή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ