22.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Έλαμψε ο Βελισσαρίου με προσωπικό ρεκόρ καριέρας

Ο Πέτρος Βελισσαρίου δεν είναι κάποιος πρωτάρης στην Α2 Ανδρών, αλλά την φετινή σεζόν με το Πευκοχώρι πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, την οποία σφράγισε με το εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι στον Χαρίλαο Τρικούπη.

Ο 26χρονος Θεσσαλονικιός γκαρντ ξεκίνησε την πορεία του στον Μαντουλίδη έχοντας παρουσία στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, για να τον αποκτήσει το 2012 η Καβάλα και μαζί της να μπει κατευθείαν στα βαθιά έχοντας παρουσία στην Α1 αλλά και στην Βαλκανική λίγκα. 

Με την Ένωση αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδια στην Basket League για να αγωνιστεί μαζί της στην Α2, όπου την σεζόν 2016-2017 μεταπήδησε στους Μαχητές, με τους οποίους αγωνίστηκε πέρυσι και στην Β' Εθνική. Φέτος ανήκει στο Πευκοχώρι, όπου 17 παιχνίδια έχει 6,7 πόντους και 3,1 ασίστ.

Ωστόσο, στο 94 του παιχνίδι στην κατηγορία έμελλε να πραγματοποιήσει την καλύτερη επίδοση της καριέρας του, σκοράροντας 20 πόντους με 2/2 βολές, 3/4 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα και 20 βαθμούς αξιολόγησης σε 30 λεπτά συμμετοχής. Πλέον, ο επόμενος στόχος του θα αποτελεί να ξεπεράσει αυτή την επίδοση, σε προσωπικό επίπεδο, και να βοηθήσει ώστε η ομάδα του Ευριπίδη Μελετιάδη να παραμείνει στην κατηγορία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ