18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Γ’ Εθνική (Βορράς): Οι κορυφαίοι της 4ης αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε η τέταρτη αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, με το Basketa.gr να σας παρουσιάζει την καλύτερη πεντάδα, αλλά και τον προπονητή της αγωνιστικής για το Βορρά.

1) Πέτρος Βελισσαρίου (Ανατόλια)

Είναι πάγια πολιτική μας να επιλέγουμε κάθε αγωνιστική διαφορετικούς παίκτες, ώστε να αναδεικνύονται όσο περισσότεροι γίνεται στις εθνικές κατηγορίες, όμως σε μια τέτοια περίπτωση δεν μπορούμε να μην κάνουμε εξαίρεση. Ο στυλοβάτης του Ανατόλια ήταν για ακόμη μια φορά απολαυστικός, ασταμάτητος και καταλυτικός, αποτελώντας το ανάχωμα στην προσπάθεια των Αετών Βέροιας να υπερασπιστούν την έδρα τους και φέρνοντας ένα τεράστιο «διπλό» με 30 πόντους και πέντε τρίποντα. Ο Πέτρος Βελισσαρίου είναι ο άνθρωπος πίσω από το 3-1 της ομάδας του και τη θέση στην κορυφή.

2) Γιώργος Αποστολίδης (Ναύαρχος Βότσης)

Είναι ένας παίκτης, που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, έχοντας παραστάσεις μέχρι και στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Η παρουσία του σε οποιαδήποτε ομάδα στις εθνικές κατηγορίες έχει αποβεί καθοριστική και το ίδιο, φυσικά, ισχύει και για τον Ναύαρχο Βότση, με τη συμβολή του στο μεγάλο «διπλό» στην έδρα της ΔΕΚΑ να είναι αυτή, που έφερε επίσης τους Καλαμαριώτες στην κορυφή με 28 πόντους και τρία τρίποντα. Ο Γιώργος Αποστολίδης θα είναι πάντοτε παρών στα πιο κρίσιμα παιχνίδια για ένα σύνολο με μεγάλες επιδιώξεις.

3) Τριαντάφυλλος Πεταλωτής (Αριστοτέλης Φλώρινας)

Συνεχίζουμε σε... χαμηλό σχήμα γεμάτο εμπειρία, με τον Έλληνα φόργουορντ να αποδεικνύει για ακόμη μια φορά, πως είναι εγγύηση για όποια ομάδα τον αποκτά. Μετά από ένα μεγάλο ταξίδι στις εθνικές κατηγορίες, βρέθηκε στην Φλώρινα για να βοηθήσει στα μεγάλα όνειρα του Αριστοτέλη και στην νίκη με την Αριδαία έκανε όσα χρειάζονταν, ώστε να μείνει η ομάδα του σε τροχιά κορυφής με 21 πόντους και ένα τρίποντο. Ο Τριαντάφυλλος Πεταλωτής ήρθε για σιγουριά και φαίνεται πως ο Πέτρος Μουρουζίδης ορθά τον επέλεξε.

4) Σωτήρης Γκιουλέκας (Αμπελώνας)

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, το μπάσκετ... δε βγαίνει από μέσα σου. Ο έμπειρος φόργουορντ κλείνει σε τρεις μέρες (28/11) τα 42 του, αλλά η απόδοσή του απλά δείχνει πως η ηλικία του είναι μονάχα ένας αριθμός, κάνοντας μια απλή επίδειξη των ικανοτήτων του απέναντι στους Σοφάδες, με τους 25 πόντους του με δύο τρίποντα να διατηρούν όρθιο στην παράταση τον Αμπελώνα. Είμαστε σίγουροι, ότι... και στα 62 του ο Σωτήρης Γκιουλέκας δε θα σταματήσει να σκοράρει.

5) Παναγιώτης Μπαρτζώκας (Αχέρων Καναλακίου)

Ακόμη ένας «γερόλυκος», που γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει, ώστε να διασφαλιστεί το αποτέλεσμα για την ομάδα του. Η εμπειρία του είναι χρήσιμη για κάθε ομάδα σε αυτό το επίπεδο και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα και στο ματς με την Αγριά, όπου κυριάρχησε στις δύο ρακέτες με 15 πόντους για τη σπουδαία πρώτη νίκη του Αχέροντα Καναλακίου στην παράταση. Η συνταγή του να δίνεις την μπάλα στον Παναγιώτη Μπαρτζώκα είναι πάντοτε επιτυχημένη.

Προπονητής: Γιώργος Καραμουσαλίδης (Ναύαρχος Βότσης)

Τα χιλιόμετρά του είναι... πολλά στις εθνικές κατηγορίες και ο Ναύαρχος Βότσης του έδωσε τα «κλειδιά», ώστε να προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο. Η ομάδα του μπορεί να μην ξεκίνησε καλά την φετινή σεζόν, αλλά βρήκε τον τρόπο να αντιστρέψει την ψυχολογία, που θα μπορούσε να φέρει η ήττα της πρεμιέρας από τον Αριστοτέλη Φλώρινας, με αποκορύφωμα το «διπλό» στη Θεσσαλονίκη με τη ΔΕΚΑ, που τη διατηρεί στην κορυφή. Ο Γιώργος Καραμουσαλίδης έδειξε μαζί με την ομάδα του με τον καλύτερο τρόπο, το τι επιδιώκει από αυτή την χρονιά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ