27.1 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Πήρε Βαρίτη η Ευκαρπία

Στην Ευκαρπία θα αγωνιστεί την καινούρια χρονιά ο Βαγγέλης Βαρίτης, με τη μεταγραφή του να ανακοινώνεται από τους διοικούντες το σύλλογο.

Ο 21χρονος γκαρντ, που τελείωσε τη σεζόν στον Ιωνικό Ιωνίας, αποτελεί την τρίτη μεταγραφική κίνηση της ομάδας μετά τους Γιώργο Απιδόπουλο και Ηλία Βάσκο. Έτσι, τη νέα αγωνιστική περίοδο θα «μετακομίσει» από τον 1ο στο 2ο Όμιλο Βορρά της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση: «Η ομάδα μας καλωσορίζει στην οικογένειά της τον αθλητή Βαγγέλη Βαρίτη (PG, 1,82μ., 1997) που την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν με τα χρώματα του Ιωνικού Διαβατών. Βαγγέλη, σου ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!».

Στο μεταξύ, με τη φανέλα της Ευκαρπίας θα συνεχίσουν να αγωνίζονται οι Δημήτρης Κιούρκας και Θάνος Πρεδάρης, όπως ανακοίνωσε ο Π.Σ.: «Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανανεώσει την συνεργασία της με τους αθλητές Δημήτρη Κιούρκα και Θάνο Πρεδάρη για άλλη μία χρονιά! Η άψογη συνεργασία που υπήρξε την προηγούμενη σεζόν δεν θα μπορούσε να μην συνεχιστεί και την φετινή! Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ