18.7 C
Athens
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024

Μάτζικ, η δεύτερη ευκαιρία του Φουλτζ

Παίκτης των Μάτζικ πρέπει να θεωρείται ο Μαρκέλ Φουλτζ, με το νούμερο ένα draft του 2017 να βρίσκει μια νέα ευκαιρία, ώστε να κάνει που πολλοί περίμεναν, όταν ήταν στο κολλέγιο.

Στην Φιλαδέλφεια έχασε πολύ χρόνο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να θεωρηθεί ίσως το μεγαλύτερο χαμένο ταλέντο του ΝΒΑ, αποτελώντας το νούμερο ένα του draft του 2017. Τότε ήταν, που οι Μπόστον Σέλτικς είχαν μεν την προτεραιότητα, αλλά προτίμησαν να το αφήσουν στους Σίξερς και να πέσουν στο νούμερο τρία, βλέποντας την επιλογή τους να δικαιώνεται με την απόκτηση του Τζέισον Τέιτουμ.

Για τον Μαρκέλ Φουλτζ, λοιπόν, δεν μπορούσε να υπάρξει κάτι καλύτερο από μία ανταλλαγή, η οποία θα του άλλαζε παραστάσεις και ίσως την καριέρα. Αυτή ήρθε σήμερα (7/2) στην τελευταία ημέρα των ανταλλαγών για το ΝΒΑ και οι Ορλάντο Μάτζικ του δίνουν τη δεύτερη ευκαιρία που έψαχνε.

Οι ίδιοι, έδωσαν τον Τζόναθον Σίμονς, ένα draft pick πρώτου γύρου κι ένα δεύτερου γύρου στους Σίξερς, με αποτέλεσμα να τον αποκτήσουν. Και η διοίκησή τους έχει ήδη τοποθετηθεί. «Η απόκτησή του ενέχει χαμηλό ρίσκο και πιθανώς σπουδαία επιβράβευση», ανέφεραν ο πρόεδρος, Τζεφ Ουέλτμαν, και ο Τζένεραλ Μάνατζερ, Τζον Χάμοντ, ευελπιστώντας σε ένα νέο καλό πρότζεκτ με ηγέτη τον Φουλτζ.

Δίκιο έχουν θεωρητικά, αλλά θα χρειαστεί στο μέλλον να επιβεβαιωθούν...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ