19.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ράπτορς: Κοντά στον Κεμ Μπιρτς (vid)

Τέλος από το Ορλάντο θα αποτελέσει πολύ σύντομα ο άλλοτε σέντερ του Ολυμπιακού, Κεμ Μπιρτς, με τον ίδιο να έχει βρει ήδη, όπως όλα δείχνουν, τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, παραμένοντας έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν στο NBA.

Σύμφωνα με τον έγκριτο Σαμς Χαράνια, ο 28χρονος σέντερ πρόκειται να μείνει ελεύθερος από την ομάδα της Φλόριντα. Οι Ορλάντο Μάτζικ βρίσκονται σε μία φάση της σεζόν τους που πραγματοποιούν ολική αναδιαμόρφωση του ρόστερ τους και όπως είναι λογικό επικεντρώνονται σε παίκτες-πρότζεκτ που θα αναπτυχθούν με βάση το μακροχρόνιο πλάνο τους. Με το ρόστερ των Ματζικ να έχει ήδη τον Κάρτερ Τζούνιορ, τον Μο Μπάμπα, τον Τσούμα Οκέκε και τον Τζόναθαν Άιζακ στο ροτέισον των ψηλών, ο Μπιρτς περισσεύει και σίγουρα θα μπορούσε να αποτελέσει μία λύση ικανή να γεμίσει ένα ρόστερ ομάδας που θα μπορούσε να του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Εκεί έρχεται το Τορόντο. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Μπιρτς δεν πρόκειται να ταξιδέψει πολύ μακριά φεύγοντας από το Ορλάντο. Η Τάμπα, το προσωρινό σπίτι των Ράπτορς είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει τον επόμενο προορισμό του, με τους Ράπτορς να χρειάζονται σίγουρα μία ενίσχυση στο ασθενικό ροτέισον ψηλών και ο Καναδός σέντερ θα μπορούσε να προσφέρει σε αυτόν τον ρόλο.

O Μπιρτς βρέθηκε στο Ορλάντο το 2017, μετά από την παρουσία του στην Ευρωλίγκα και τον Ολυμπιακό, με τον οποίο έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης. Στις 4 του σεζόν στους Μάτζικ έχει μέσους όρους 4.7 πόντων, 4.4 ριμπάουντ και 0.9 ασίστ ανά αγώνα, με την φετινή σεζόν να είναι και η καλύτερη της καριέρας του στο NBA, με 5.3 πόντους, 5.1 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=V6GaHmTA8SQ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ