22.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Είναι πολλά τα λεφτά στο ΝΒΑ (vids)

Τέσσερις ανανεώσεις έγιναν ως τα ξημερώματα, προκειμένου να προλάβουν και την προθεσμία που υπήρχε, στο ΝΒΑ. Ένα καρέ που έφερε πλουσιοπάροχα συμβόλαια στους παίκτες που τα υπέγραψαν. Ανουνόμπι, Άιζακ, Ουάιτ και Φουλτζ έμειναν στις ομάδες τους και έγιναν κατά κάποια δεκάδες εκατομμύρια πλουσιότεροι.

Ο O.G. Ανουνόμπι ανανέωσε με τους Τορόντο Ράπτορς. Τα επόμενα τέσσερα χρόνια έχει να παίρνει 72 εκατομμύρια δολάρια. Αν οι δύο πλευρές συμφωνήσουν, ο παίκτης μπορεί να ανανεώσει ή να φύγει τη σεζόν 2024-25.

Ο Ντέρικ Ουάιτ θα παραμείνει στους Σπερς για κατιτίς παραπάνω. Στα επόμενα τέσσερα χρόνια θα πάρει 73 εκατομμύρια δολάρια όπως υπαγορεύει το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε.

Οι Ορλάντο Μάτζικ έκαναν τη δική τους ρελάνς, κρατώντας στο ρόστερ τους δύο παίκτες. Έδωσαν τα χέρια για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και για 80 εκατομμύρια δολάρια με τον Τζόναθαν Άιζακ. Λεπτομέρεια: Ο Άιζακ τραυματίστηκε τον περασμένο Αύγουστο, στη διάρκεια των play offs και είναι πολύ πιθανό φέτος να μην αγωνιστεί καθόλου. Στα 34 παιχνίδια που είχε προλάβει να παίξει είχε μέσο όρο 11.9 πόντους και 6.8 ριμπάουντ.

Ο δεύτερος παίκτης, πρώτος χρονικά, που ανανέωσαν οι Μάτζικ είναι ο Μαρκέλ Φουλτζ. Υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει 50 εκατομμύρια δολάρια. Πέρυσι, σε 72 αγώνες είχε μέσο όρο 11.1 πόντους και 7.2 ασίστ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ