28.9 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Ανέλαβε τους Μάτζικ ο Κλίφορντ (pic)

Νέος προπονητής των Μάτζικ είναι ο Στιβ Κλίφορντ, με την ομάδα του Ορλάντο να υπογράφει μαζί του συμβόλαιο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Μπορεί ο Στιβ Κλίφορντ να μην χωρούσε στα νέα πλάνα των Σάρλοτ Χόρνετς, μετά από μία σεζόν όπου η ομάδα δεν κατάφερε να μπει στα playoffs, απομακρυνόμενος έτσι μετά από πέντε χρόνια στον πάγκο της, αλλά σύντομα θα έβρισκε τον επόμενο σταθμό του. Ο λόγος γίνεται για τους Ορλάντο Μάτζικ, οι οποίοι βρήκαν στο πρόσωπό του, τον αντικαταστάτη του Φρανκ Βόγκελ, επιτυγχάνοντας μαζί του συμφωνία τετραετίας.

Οι τελευταίες έξι χρονιές του συλλόγου από την Φλόριντα, άλλωστε, ήταν πλήρως απογοητευτικές αγωνιστικά, με κορυφαία θέση την 11η, για τη σεζόν 2015-2016. Τελευταία φορά, που οι Μάτζικ είχαν εισέλθει στα playoffs, ήταν την περίοδο 2011-2012, όταν και είχαν αποκλειστεί με 4-1 στον πρώτο γύρο για την Ανατολή από τους Ιντιάνα Πέισερς, με τον κόουτς Κλίφορντ να αποκτάται ακριβώς για αυτό το λόγο, συνδυάζοντας παράλληλα τις γνώσεις του στην ανάδειξη ταλαντούχων παικτών.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ