15.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πρώτη με όνειρα για τον Έσπερο Λαμίας (pics)

Για πρώτη φορά στην ιστορία του θα συμμετάσχει στην Β' Εθνική ο Έσπερος Λαμίας, ο οποίος ξεκίνησε χθες (22/8) το απόγευμα στο Χαλκιοπούλειο την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το παρών εκτός από το τεχνικό τιμ και τον προπονητή, Γιάννη Σοφογιάννη, το παρών έδωσαν 19 παίκτες, με 8 να είναι από το περσινό ρόστερ, 6 νέες προσθήκες και 5 από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Αναλυτικά, και όπως αναφέρει το «lamiaole.gr» το παρών έδωσαν οι παραμένοντες, Αλέξανδρος Στογίλκοβιτς (playmaker), Δημήτρης Παπανικολάου (small forward), Παντελής Φύκας (guard), Χρήστος Πάππος (small forward), Νίκος Μπερτσιμάς (guard), Ρήγας Παπαργυρόπουλος (center), Ηλίας Φούντας (center) και Γιάννης Τριανταφυλλίδης (guard), και οι νεοφερμένοι, Θεόδωρος Τεπετίδης (ΑΣ Καρδίτσας-power forward), Δημήτρης Ρετσινάς (Λοκρός Αταλάντης-guard), Πέτρος Ρούζιος (Λοκρός Αταλάντης-guard), Νίκος Κατσαρές (ΑΕΛ-guard), Ντίνος Ολύμπιος (Ιωνικός ΝΦ-small forward) και Βαγγέλης Αργύρης (Αναγέννηση Λαμίας-power forward). Από τις ακαδημίες του παρών έδωσαν οι : Δημήτρης Μαντζούκας (guard), Γιώργος Ψυχούλης (guard), Αλέξανδρος Ζερντίτσκι (center), Τόλης Θεοφανόπουλος (guard) και Γιάννη Σιαφάκα (forward).

Δείτε αναλυτικά φωτογραφίες και όλο το ρεπορτάζ του «lamiaole.gr» ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ