24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Το πιο ανθρώπινο πρόσωπο της Εστουδιάντες (pics)

H Εστουδιάντες δείχνει για μία ακόμη φορά το πιο ανθρώπινο πρόσωπό της, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα "Dando Cancha" ("προσφέροντας" γήπεδο) , μία πρωτοβουλία του συλλόγου σε συνεργασία με το Δημαρχείο της Μαδρίτης, ως ένδειξη υποστήριξης στις οικογένειες προσφύγων που φτάνουν καθημερινά στην πρωτεύουσα της Ισπανίας.

Το πρόγραμμα έχει ως σκοπό να προσφέρει σε πρόσφυγες, την ευκαιρία να κάνουν προπόνηση μαζί με τα παιδιά των ακαδημιών της Εστουδιάντες, προσφέροντάς του υποτροφίες προκειμένου να ενσωματωθούν στις μικρές ομάδες του συλλόγου. Με αυτόν τον τρόπο, η Εστουδιάντες βοηθάει εξασφαλίζει την ομαλή ένταξη των παιδιών αυτών στην κοινωνία της Ισπανίας, κυρίως μέσα από τη συνεργασία τους με παιδιά στην ηλικία τους.

Ο Έντγαρ Βιθέδο, παίχτης της Εστουδιάντες, επισκέφθηκε το καμπ την Πέμπτη και ανέφερε χαρακτηριστικά : "Είναι μεγάλη υπερηφάνεια για εμένα να μπορώ να είμαι μέλος αυτού του προγράμματος, και να μπορώ να προσφέρω κάτι μέσα από το μπάσκετ".

Βασική ιδεά του προγράμματος της Εστουδιάντες είναι, πως ο αθλητισμός είναι ένα εργαλείο που μπορεί να βοηθήσει στην πιο ομαλή ένταξη των παιδιών αυτών μέσα από τη δουλειά σε ομάδες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ