22.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εστουδιάντες: Τέλος η χρονιά για Τζεντίλε (pic+vid)

Πρόωρο φινάλε στη σεζόν για τον Αλεσάντρο Τζεντίλε, που ευχαρίστησε θερμά την Εστουδιάντες . Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, ανακοίνωσε ότι θα χρειαστεί να μείνει για λίγο καιρό μακριά από το παρκέ, μιας και ο κορωνοϊός του έχει αφήσει κατάλοιπα και δε νιώθει ότι είναι σε θέση να αγωνιστεί. 

Αναλυτικά ο 28χρονος Ιταλός γκαρντ/φόργουορντ ανέφερε μέσω ανάρτησής του στο Instagram: «Δυστυχώς η σεζόν για μένα λήγει σήμερα. Μερικούς μήνες αφού νόσησα από κορωνοϊό εξακολουθώ να υποφέρω από κάποιες δευτερεύουσες επιπτώσεις του ιού, που με εμποδίζουν να βοηθήσω την ομάδα μου στο γήπεδο ... Θα χρειαστώ χρόνο για να θεραπευτώ εντελώς και να επιστρέψω στο 100%, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά, το συντομότερο δυνατόν.

Θέλω να ευχαριστήσω την Εστουδιάντες για την υποστήριξη και που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ ξανά στην λίγκα που θεωρώ μία από τις καλύτερες στην Ευρώπη.

Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, Χαβιέρ Ζαμόρα, που με ήθελε στο πλευρό του, αν και τα πράγματα δεν εξελίσσονται πάντα όπως τα θέλουμε. Τον ευχαριστώ που καταλαβαίνει την κατάσταση, όπως ευχαριστώ το ιατρικό επιτελείο και τους συμπαίκτες μου για την υποστήριξη αυτούς τους δύσκολους για εμένα μήνες. 

Θέλω επίσης να δώσω μια φιλική συμβουλή σε όσους αμφισβητούν ακόμα την ύπαρξη του Covid. Να είστε προσεκτικοί και να ακολουθείτε τους κανόνες. Θέλω να ευχηθώ σε όλους υγεία και να τους ενθαρρύνω να παραμείνουν ασφαλείς σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alessandro Gentile (@alegentile5)

Ο Τζεντίλε σε 17 συμμετοχές με τους «σπουδαστές» στην ACB μέτρησε 11.7 πόντους, 4.8 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ κατά μέσο όρο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ