23.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Εστουδιάντες: Τέλος ο Μπαρέα λίγο πριν τον… τελικό! (pics)

Τέλος από την Εστουδιάντες αποτελεί ο Τζέι Τζέι Μπαρέα, με τον Πορτορικανό γκαρντ να επικαλείται προσωπικούς λόγους, φεύγοντας από την ομάδα της Μαδρίτης μία εβδομάδα νωρίτερα από τη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος Ισπανίας.

Ο 36χρονος Μπαρέα, ο οποίος έγραψε 12.6 πόντους, 4.7 ασίστ σε 18 παιχνίδια με την ομάδα της Εστουδιάντες, αφήνει την ομάδα του ίσως στο κρισιμότερο παιχνίδι της σεζόν, καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση που δίνει την σωτηρία. Η Εστουδιάντες, η οποία έχει χάσει 8 συνεχόμενα παιχνίδια, αγωνίζεται με την Γκραν Κανάρια στις 21 Μαΐου, όμως όπως δήλωσε ο Μπαρέα αλλά και επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της η ομάδα, δεν θα μπορέσει να την ενισχύσει.

«Πηγαίνω σπίτι για να δω τα παιδιά μου και την οικογένειά μου. Όλα είναι καλά. Συμφωνήσαμε με την ομάδα. Αυτό που έμενε ήταν ένα παιχνίδι και έπρεπε να περιμένω μέχρι τις 21 Μαΐου, αλλά το αναβάλανε. Οπότε τους είπα ότι πρέπει να πάω σπίτι να δω τα παιδιά μου. Αύριο φεύγω για το Ντάλας.»

«Η τελευταία φορά που τους είδα ήταν στο Πουέρτο Ρίκο, στο παράθυρο των προκριματικών, τον Φεβρουάριο. Ήταν δύσκολα. Το ότι δεν τους έχω εδώ είναι πολύ δύσκολο και δεν μπορούσα να το αντέξω άλλο»  θα δηλώσει ο Πορτορικανός, ο οποίος πριν λίγες ώρες ανέβασε και ένα ποστ στο Instagram σχετικά με την απόφασή του.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jose barea (@jjbarea11)

https://twitter.com/MovistarEstu/status/1392057764642426882



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ