15.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Οριστική επανάληψη στα 31” του Λαύριο – Κολοσσός!

Το ΑΣΕΑΔ... άργησε λίγο είναι η αλήθεια, αλλά έβγαλε την πολυαναμενόμενη απόφαση και στέλνει Λαύριο και Κολοσσό ξανά στο παρκέ, για να παίξουν 31 δευτερόλεπτα!

Αυτή ήταν και η πρωτόδικη απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ, με το Λαύριο να κάνει στην συνέχεια προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ. 

Το παιχνίδι, που έγινε στις 17 Νοεμβρίου για την 6η αγωνιστική, σε εκείνο το σημείο ήταν στο 71-69 για το Λαύριο, και έτσι θα γράφει το ταμπλό όταν ξαναμπούν οι ομάδες στο παρκέ, το οποίο έκανε παράβαση οκτώ δευτερολέπτων που δεν υποδείχθηκε. Το ματς έληξε τότε με 74-70 για το Λαύριο, όμως ο Κολοσσός έκανε ένσταση για εκείνη την παράβαση και αυτή έγινε αποδεκτή.

Το παιχνίδι θα γίνει με το ίδιο φύλλο αγώνα, το οποίο σημαίνει ότι από το Λαύριο θα λείπουν οι Οντιάσε, Τζόουνς, Μέλσον και θα παίζουν από ξένους μόνο οι Μιλόσεβιτς, Νίξον και Λαμπ και από τον Κολοσσό θα υπάρχουν μόνο οι Πίνκστον και Μπράουνινγκ. Από το Λαύριο θα λείψουν και ο Λούντζης που έπαιζε τότε αλλά είναι τραυματίες τώρα και ο Χαραλαμπόπουλος που είναι υγιήτες τώρα,αλλά δεν έπαιζε τότε!!

Λεπτομέρεις βέβαια αφού τώρα θα πάμε σε... μια ζαριά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κολοσσός έχει αλλάξει και προπονητή, αφού τότε ήταν ο Νίκος Βετούλας.

Πλέον το Λαύριο είναι στις 5 νίκες, αφού στις έξι που εμφανίζονται υπολογίζεται ως νίκη και αυτό το ματς και ο Κολοσσός παραμένει στις τρεις, με ένα ματς λιγότερο το Λαύριο και δύο ο Κολοσσός αφού έχει να παίξει και με τον Ολυμπιακό. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ