17.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Θέλει ΝΒΑ και ο Αγιόν

Ο Γκουστάβο Αγιόν δεν πρόκειται να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης και ο επόμενος «σταθμός» στην καριέρα του θα ήθελε να είναι επί αμερικανικού εδάφους.

Το συμβόλαιο του 34χρονου φόργουορντ/σέντερ με τη «βασίλισσα» ολοκληρώθηκε και δεν φαίνεται να υπάρχει η διάθεση από ισπανικής πλευράς για να ανανεωθεί. Μετά το 2014, ο Μεξικανός βρίσκεται ξανά σε αναζήτηση ομάδας και θα προτιμούσε να είναι από το ΝΒΑ, στο οποίο αγωνίστηκε από το 2011 έως τη μεταγραφή του στη «βασίλισσα» πριν από πέντε χρόνια, φορώντας τη φανέλα των Νιου Ορλίνς Πέλικανς, Ορλάντο Μάτζικ, Μιλγουόκι Μπακς και Ατλάντα Χοκς έχοντας κατά μέσο όρο 4,7π., 4,4 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ σε 135 ματς. Η προοπτική να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα Ευρωλίγκας δεν τον ενθουσιάζει κι εξήγησε τον λόγο.

«Θέλω να πάω ξανά στο ΝΒΑ. Αποτελεί προσωπική φιλοδοξία μου και οικογενειακή υπόθεση. Έχω ένα γιο επτά ετών, που με ρωτάει κάθε Σαββατοκύριακο εάν θα τον δω. Δεν είναι το ίδιο να τον φέρω κοντά μου με μια δωδεκάωρη πτήση, εν συγκρίσει με ένα ταξίδι 2-4 ωρών το πολύ. Τα χρήματα δεν έχουν σχέση με αυτό. Οι άνθρωποι λένε διάφορα χωρίς να γνωρίζουν την κατάσταση. Έχω σπουδαία σχέση με τη Ρεάλ, μου έδωσε μια ευκαιρία μετά τον τραυματισμό του στον ώμο, πόνταραν σε εμένα, κι αυτό είναι κάτι ανεκτίμητο και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Είμαι ευγνώμων για αυτά τα πέντε χρόνια. Θα δούμε τι θα συμβεί. Εάν μπορούσα να αποφασίσω εγώ, προτίμησή μου θα ήταν πάντα η Μαδρίτη. Ωστόσο, δεν εξαρτάται από εμένα πια. Θα περιμένω τις επιλογές από το ΝΒΑ και θα δούμε τι θα συμβεί, από την 1η Ιουλίου. Το μέλλον μου είναι στον… αέρα, δεν ξέρω τι θα συμβεί», ανέφερε μεταξύ άλλων στην εφημερίδα «AS» ο Μεξικανός φόργουορντ/σέντερ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ