24.4 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

“Αποστασία” Ουέαρ από την Λάρισα!

Η ανυπομονησία στον ΓΛ/Φάρο για το νέο πρόσωπο της ομάδας με την πλήρη ένταξη των Μπάντερ και Κίλι στο σύνολο... πάγωσε με την απρόσμενη τροπή που παίρνει η σχέση τους με τον Κέβιν Ουέαρ.

Το βαρύ πυροβολικό της ομάδας είχε αναχωρήσει για τις ΗΠΑ για ολιγοήμερες διακοπές εν μέσω εορτών, μόνο που αποφάσισε να τις παρατείνει. Οπως διαμήνυσε στους ανθρώπους της ομάδας, κρίνει ότι πληρώνεται λίγο για την προσφορά που έχει και θα έπρεπε να επαναδιαπραγματευτούν το συμβόλαιό του.

Στην Λάρισα σάστισαν μεν, πήραν γρήγορα τις αποφάσεις τους δε. Ο Ουέαρ έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με ξεκάθαρους όρους και κυρίως, είναι πληρωμένος όλα τα χρήματα που έπρεπε να έχει πάρει  μέχρι τώρα.

Η πρώτη κίνηση που έκαναν ήταν να ενημερώσουν τους εκπροσώπους του να επιστρέψει άμεσα στη δράση, όμως, επειδή ξέρουν ότι αυτό μάλλον ήταν τυπικό και δεν θα συμβεί, είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε διακοπή συμβολαίου.

Ρεαλιστικά, υποθέτουν ότι υπάρχει ομάδα από άλλη χώρα που τον έχει... ξεσηκώσει, άρα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν διαδικασίες πώλησης, όμως, το βασικό ζητούμενο είναι να βρεθεί παίκτης να τον αντικαταστήσει.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ξαναρίχτηκε στη... μελέτη, ώστε με την έναρξη του δεύτερου γύρου που θα έχει και πάλι δικαίωμα αλλαγής ο Γυμναστικός να έχει πλήρη ομάδα. Μέχρι τότε, θα επιχειρήσει εκ των έσω να καλύψει το μεγάλο κενό που δημιουργείται.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ