17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ηρακλής: Ο Καββαδάς προτεραιότητα και «στοίχημα» (vid)

Στον Ηρακλή υπάρχει μια κατεύθυνση που συμφωνήθηκε ως αδιαπραγμάτευτη για τη στελέχωση της ομάδας της περιόδου 2021-22. Να δημιουργηθεί ένας ελληνικός κορμός που θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς και που θα είναι ο πρωταγωνιστής της νέας προσπάθειας.

Ο Θόδωρος Δρακόπουλος, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και οι συνεργάτες τους στη λειτουργία του τμήματος συμφώνησαν... παμψηφεί σε αυτό, όπως και στην πρώτη εξειδίκευσή του. Ο Βασίλης Καββαδάς θα είναι ο πρώτος παίκτης ο οποίος θα δεχτεί, άμεσα, την πρόταση για τη νέα συνεργασία με στόχο να αποτελέσει έναν παίκτη που θα αποκτήσει ένα ξεχωριστό δέσιμο με τον Ηρακλή.

Ο διεθνής σέντερ, ο οποίος αυτές τις ημέρες είναι μαζί με τον Σκουρτόπουλο στην Εθνική ομάδα, θα είναι ο πρώτος που θα δεχτεί την πρόταση. Λέγεται ότι θα είναι άκρως τιμητική, υπερβατική ίσως για τα δεδομένα του Ηρακλή και θα δείχνει έμπρακτα την επιθυμία να χτιστεί γύρω του το νέο οικοδόμημα.

Η περίπτωσή του βέβαια μόνο δεδομένη δε θεωρείται, αφού από το τέλος κιόλας της περασμένης σεζόν έχει φανεί ότι το όνομά του είναι στα υπόψην αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, καλύτερων πρωταθλημάτων και με αξιώσεις σε καλές διασυλλογικές διοργανώσεις. Υπάρχει όμως η πεποίθηση ότι με το πλάνο που θα του αναλύσουν και κυρίως, με την πρόταση που θα του καταθέσουν θα μπορέσει να γίνει η πρώτη κομβική κίνηση. Και μετά, να υπάρχει και ένα σημείο αναφοράς προς τους επόμενους στόχους από την ελληνική αγορά που θα προσεγγίσουν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ