23.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ηρακλής: Ο Σκουρτόπουλος ξεπέρασε τα όρια αντοχής και αποχωρεί

Την πόρτα της εξόδου του Ηρακλή είναι έτοιμος να περάσει ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, ο οποίος είχε ενημερώσει από την παραμονή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τις προθέσεις του και πλέον έχει πάρει την οριστική του απόφαση.

Ο Ελληνας προπονητής είχε δει μια σειρά γεγονότων από πολύ νωρίς στην ομάδα τα οποία δεν επέτρεπαν την εύρυθμη λειτουργία της, αλλά άκουγε διαβεβαιώσεις για λύση των θεμάτων και συνέχιζε. Θυμούνται όλοι ότι παίκτες απείχαν από τα ματς κυπέλλου γιατί δεν έπαιρναν τις πρώτες δόσεις των συμβολαίων τους. Στη συνέχεια, υπήρχαν καθησυχαστικές δηλώσεις για το θέμα της ΕΕΑ, ότι είχε λυθεί και θα δινόταν κανονικά το πιστοποιητικό. Ο Ηρακλής όμως ποτέ δεν το πήρε και τώρα περιμένει να μάθει την απόφαση του αθλητικού δικαστή για αφαίρεση βαθμών που εκτιμάται ότι θα είναι τουλάχιστον τρεις.

Υπήρξε μέχρι και η έξωση, χωρίς εισαγωγικά, του Σκουρτόπουλου από το σπίτι που έμενε, αφού ο Ηρακλής χρωστούσε νοίκια πολλών μηνών. Πριν από το ευρωπαϊκό ταξίδι, με τον προπονητή να βολεύεται προσωρινά σε... airbnb που βρήκε μόνος του, και πλήρωσε μόνος τους. Μέσα σε όλα και προσπαθώντας μαζί με τους παίκτες να είναι συνεπείς στις δικές τους υποχρεώσεις, είδαν για δεύτερη φορά οπαδούς να κινούνται συντονισμένα και όχι... φιλικά προς το μέρος τους μετά και τη χθεσινή αναμέτρηση. 

Ολα αυτά, με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Θόδωρο Δρακόπουλο να μην δείχνει την πρόθεση για δραστικές λύσεις, με τις πληροφορίες να μην επιδέχονται αμφισβήτησης για αναζήτηση άλλων προπονητών από συνεργάτες του και γενικά με μια απολύτως έκκρυθμη κατάσταση την οποία εισπράττουν και οι παίκτες και φυσικά επηρεάζονται. 

Ο Σκουρτόπουλος έχει ενημερώσει τον Γιώργο Τσιάρα και τον Δημήτρη Καρβέλα για την απόφασή του και οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα στον Ηρακλή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ