27.3 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Ρεάλ Μαδρίτης: Η «Λερναία Ύδρα» που δεν καταλαβαίνει από προβλήματα (vids)

Το Basketa.gr παρουσιάζει τη Ρεάλ Μαδρίτης που αποτελεί την πιο άτυχη ομάδα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, αλλά συνεχίζει να προσπαθεί παρά τις αναποδιές.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2015 διαθέτουν ένα σύνολο με ξεκάθαρες δομές στο παιχνίδι του. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν γκρινιάζουν για τα πάρα πολλά προβλήματα τραυματισμών, αλλά συνεχίζουν να παίζουν το παιχνίδι τους, έχοντας δουλευτεί πολύ καλά από έναν υποτιμημένο τεχνικό όπως ο Πάμπλο Λάσο. Το ρεκόρ είναι 8-6 και θα μπορούσε να είναι καλύτερο, αν η «Βασίλισσα» δεν έχανε στις λεπτομέρειες τόσο από τον Παναθηναϊκό όσο και από τον Ολυμπιακό.

Τα... highlights

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα και το 4-0 στις πρώτες αγωνιστικές έδειξε ότι η «Βασίλλισα» θα ήταν ανάμεσα στις πρωταγωνίστριες κι αυτής της σεζόν. Ακολούθησαν όμως οι διαδοχικοί τραυματισμοί τον Κούζμιτς, Αγιόν και Ράντολφ, ενώ από την αρχή της χρονιάς στα… πιτς βρίσκεται ο Σέρχιο Γιουλ. Κάπως έτσι ακολούθησαν έξι ήττες στα επτά επόμενα ματς και μοιραία οι Μαδριλένοι κατρακύλησαν στη βαθμολογία και βρέθηκαν ακόμα κι εκτός οκτάδας. Η νίκη επί τηςΤΣΣΚΑ Μόσχας με 82-69 τη δεύτερη αγωνιστική παραμένει το σημαντικότερο αποτέλεσμα, κυρίως λόγω της σπουδαίας άμυνας που έπαιξαν οι Ίβηρες σε αυτόν τον αγώνα. Πλέον η Ρεάλ «τρέχει» ένα σερί τριών επιτυχιών κι ελπίζει σε ανάλογη συνέχεια.

Το αστέρι

Ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν από το ξεκίνημα ο παίκτης που όλοι ήθελαν να βλέπουν να παίζει. Το παιδί-θαύμα του ευρωπαϊκού και του παγκόσμιου μπάσκετ «μαγεύει» τα μπασκετικά πλήθη της Ευρώπης για τελευταία χρονιά, αφού η νέα σεζόν θα τον βρει δεδομένα στο ΝΒΑ. Όσα κάνει στο γήπεδο είναι απολαυστικά και διεκδικεί στα ίσα το βραβείο του MVP της διοργάνωσης.

Η εκτίμηση

Η αντίδραση έχει ξεκίνησει για τη Ρεάλ που είναι δεδομένο ότι θα συνεχίσει το ντεμαράζ της. Η παρουσία της στην οκτάδα είναι αδιαπραγμάτευτη, ενώ κανείς δεν θα θέλει να την βρει απέναντί του στα πλέι οφ, ακόμα κι αν έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Δεν θα αποτελέσει πάντως έκπληξη αν η αντεπίθεσή της την φέρει σε θέση να παλεύει για να μπει στην τετράδα.

Δείτε βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της ομάδας στη φετινή Ευρωλίγκα!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ