10.1 C
Athens
Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου, 2026

Μάρκοβιτς: «Πρέπει να ξυπνήσουμε και να είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο ματς του Σαββάτου»

Οι δηλώσεις του Νέναντ Μάρκοβιτς μετά την ήττα του Πανιωνίου εντός έδρας από την Τουρκ Τέλεκομ στην 15η αγωνιστική του EuroCup.

Ο Βόσνιος τεχνικός των «κυανέρυθρων» στάθηκε στην κούραση των παικτών του έπειτα από τις 4 καλές εμφανίσεις και το restart, ενώ έστειλε σαφές μήνυμα για το κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα. 

Αναλυτικά όσα επισήμανε:

«Συγχαρητήρια στην Τουρκ Τέλεκομ για τη νίκη, είναι εξαιρετική ομάδα και φαβορί για την κατάκτηση του EuroCup. Μείναμε εντελώς από καύσιμα, έπειτα από τα καλά ματς που προηγήθηκαν. Οι παίκτες ήταν κουρασμένοι. Δεν αντιδράσαμε σωστά σε όλες τις καταστάσεις στο παρκέ. Μπορεί να είναι νορμάλ, όμως ελπίζω να μας έκανε καλό που συνέβη πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να ξυπνήσουμε και να είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο ματς του Σαββάτου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ