Οι Μιλγουόκι Μπακς υπέστησαν την πρώτη ήττα τους φέτος στο ΝΒΑ, χάνοντας με 118-113 από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στη «Rocket Arena».
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν συγκλονιστικός, όμως δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα των «ελαφιών». Άγγιξε το triple double με 40π., δεκατέσσερα ριμπάουντ και εννέα ασίστ, με τον Έι Τζέι Γκριν να έχει άλλους 20π., το Ράιαν Ρόλινς 14π. και οκτώ ασίστ και τον Μπόμπι Πόρτις 10π. και οκτώ ριμπάουντ. Στους 13π. περιορίστηκε ο Μάιλς Τέρνερ, δεν έπαιξε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.
Ο Ίβαν Μόμπλεϊ με 23π., οκτώ ριμπάουντ και έξι ασίστ, ο Ντόνοβαν Μίτσελ με 24π. και τέσσερις ασίστ, ο Σαμ Μέριλ με 17π. και ο Τζάρετ Άλεν με 8π. και έντεκα ριμπάουντ ηγήθηκαν των εκπροσώπων του Οχάιο, που σημείωσαν την πρώτη φετινή νίκη τους στο «μαγικό κόσμο» έπειτα από τρία ματς.








