Οι οπαδοί του Άρη επεφύλαξαν αποθεωτική υποδοχή στην οικογένεια Αντετοκούνμπο και τον Ρίτσαρντ Σιάο.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μαζί με τη μητέρα τους Βερόνικα έδωσαν το «παρών» στο «Nick Galis Hall» για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα του Άρη με τον Πανιώνιο για την 26η αγωνιστική της GBL.
Όταν έφτασαν στο γήπεδο μαζί με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Ρίτσαρντ Σιάο -ο οποίος είναι φίλος με τον «Greek Freak»- έτυχαν αποθεωτικής υποδοχής από τους φίλους των «κίτρινων».
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι οπαδοί του Άρη έκρυβαν και μία έκπληξη μ' ένα άκρως εμπνευσμένο σύνθημα που του τραγούδησαν όταν μπήκε στο γήπεδο κι ανέφερε:
«Ρε Γιάννη, ρε Γιάννη, ρε Γιάννη, άντε τελείωνε με το ΝΒΑ, φτάνει… Έλα εδώ καλό μου παλικάρι, για να σηκώσουμε πρωτάθλημα στον Άρη».
Δείτε εικόνες:










