Οι ημιτελικοί του Final-4 της Elite League ολοκληρώθηκαν, με τους Α.Σ. Παπάγου και Βίκο Ιωαννίνων να παίρνουν την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής (03/05), όπου ο νικητής της αναμέτρησης θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο για τη Greek Basketball League της επόμενης σεζόν.
Μετά το φινάλε και του δεύτερου ημιτελικού, πραγματοποιήθηκε η απονομή του τροπαίου στην πρωταθλήτρια της φετινής Elite League, Δόξα Λευκάδας, η οποία δε συμμετείχε σε play-offs και Final-4 καθώς κατάφερε να πάρει από την κανονική περίοδο απευθείας την άνοδο για την κορυφαία τη τάξει εθνική κατηγορία.



Παρ' ότι αρκετός καιρός μετά τον τελευταίο αγώνα της ομάδας στο ΔΑΚ Λευκάδας, διοίκηση, staff, παίκτες και κόσμος εξακολουθούν να βρίσκονται σε κλίμα ευφορίας, με όλα τα μέλη του συλλόγου και τον κόσμο της Λευκάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο να πανηγυρίζουν τη μεγάλη αυτή στιγμή και να γίνονται «ένα». Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλης Λιόλιος, απένειμε το τρόπαιο στον αρχηγό της ομάδας, Γιάννη Σαχπατζίδη, ο οποίος το σήκωσε ψηλά μαζί με τους συμπαίκτες του.






Φυσικά, έγιναν και οι βραβεύσεις των κορυφαίων της φετινής σεζόν, με τον Θοδωρή Τερζή, που αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς στο πρωτάθλημα, καθώς και τον Τρέι Ρόμπινσον, που αναδείχθηκε τόσο ο καλύτερος ξένος της κατηγορίας όσο και ο MVP της φετινής Elite League, να παραλαμβάνουν τα βραβεία τους.












