Ο Πανιώνιος φιλοξενεί τη Κυριακή (16/3) τον Προμηθέα Πάτρας στη Γλυφάδα και θέλει τη νίκη ώστε να κλειδώσει τον στόχο της εξάδας.
Στη σημερινή προπόνηση έδωσαν το παρών οι δυο πρόεδροι του «Ιστορικού», κ.κ. Θεόδωρος Μικρόπουλος και Παναγιώτης Ηλιάδης, και έκαναν μια ολιγόλεπτη αλλά πολύ ουσιαστική ομιλία προς τα μέλη της ομάδας, δείχνοντας την πίστη τους προς αυτή, αλλά και θέλοντας να περάσουν κλίμα συσπείρωσης:
«Έχουμε μπροστά μας έναν πολύ σημαντικό αγώνα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και τα γνωρίζετε αυτά όλοι. Θέλουμε να σας τονίσουμε ότι πιστεύουμε σε εσάς κι αν αγωνιστείτε σύμφωνα με τις ικανότητές σας, με σοβαρότητα και πειθαρχία, θα έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Θα είμαστε κοντά σας, κι εμείς και φυσικά ο κόσμος της ομάδας που θα γεμίσουν το γήπεδο. Περιμένουμε να κάνετε μια καλή εμφάνιση, σύμφωνα με τις δυνατότητές σας».