21.3 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Το… γούρι του ΒΑΟΛ (pics)

Κατάθεσης ψυχής έκαναν οι παίκτες του ΒΑΟΛ, πανηγυρίζοντας σπουδαία νίκη στην παράταση επί του Έσπερου Λαμίας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής.

Ζευγάρωσαν τις φετινές νίκες τους οι παίκτες του Παντελή Βούλικα και μαζί με τον κόσμο τους βροντοφώναξαν «Χίος» στο τέλος του ματς, ενώ αφιέρωσαν την επικράτησή τους στο νέο μέλος της «οικογένειάς» τους, τον εγγονό του προέδρου τους Μάρκου Ψώρρα. Παράλληλα, ευχαρίστησαν τους φιλάθλους τους για τη θερμή συμπαράστασή τους σε ακόμα έναν εντός έδρας αγώνα τους.

«Εξαιρετικά αφιερωμένη η μεγάλη νίκη του ΒΑΟΛ Χίου στον εγγονό του Προέδρου του κ. Μάρκου Ψώρρα που ήρθε στη ζωή την Παρασκευή (27/10) και έφερε γούρι στους πρωταθλητές Αιγαίου. Ένα μεγάλο μπράβο στον Παντελή Βούλικα, στον Πέτρο Συμιακάκη, στον Παναγιώτη Καλαμάρη και σε όλα τα παλικάρια που τίμησαν τη γαλανόλευκη και κρατούν τον ΒΑΟΛ εκεί που του αξίζει... Για το τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο της Χίου που όσο είναι δίπλα μας πραγματικά δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Ένα νησί- μία ομάδα συνεχίζουμε την επόμενη Κυριακή στην Πετρούπολη. Μπράβο σε όλους σας...», έγραψαν χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα τους κι έδωσαν στη δημοσιότητα και φωτογραφίες από την κερκίδα...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ