17.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κορωπί : «Σκεφτήκαμε να πάρουμε την ομάδα να φύγουμε»

Το Κορωπί ηττήθηκε χθες (3/12) στη Χίο από τον ΒΑΟΛ με 84-73 σε εξ΄αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής το 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής, αλλά έχει πάρα πολλά παράπονα, ειδικότερα από την διαιτησία του Τσαγκατζής.

Σε εποικοινωνία που είχε το basketa.gr με ανθρώπους της ομαδας της Ανατολικής Αττικής αναφέρουν χαρακτηριστικά : «Σεβόμαστε την ομάδα του ΒΑΟΛ, αλλά απορρούμε πως ο διαιτητής Τσαγκατζής ορίζεται στα 3 από τα 5 εντός έδρας παιχνίδια του, με όλες της ομάδας που έχουν περάσει από το νησί να έχουν πολλά παράπονα με την παρουσία του», για να προσθέσουν :

«Επιπροσθέτως ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε οριστεί στο παιχνίδι που αναβλήθηκε στην έδρα μας, μαζί με την κυρία Χαινά, για να βρεθεί και στο χθεσινό (3/12) με τον κύριο Ροδίτη. Οι δυο διαιτητές του συνδέσμου Μυτιλήνης βρίσκονται για μεγάλο διάστημα στη Χίο, ενώ και φίλου του ΒΑΟΛ δεν πίστευαν σε αυτά που έβλεπαν. Εμείς θα ανεβάσουμε και σχετικό video για να αποδείξουμε όλα όσα υποστηρίοζουμε, και αυτή είναι η πρώτη διαμαρυτρία του συλλόγου από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ο Ανδρέας Δρακόπουλος. Αυτό πρέπει να σταματήσει, σκεφτήκαμε να πάρουμε την ομάδα και να φύγουμε, αλλά από σεβασμό και στον ΒΑΟΛ και στο πρωτάθλημα δεν το πράξαμε. Κάτι πρέπει να γίνει με αυτή την περίπτωση».

Το Κορωπί συνεχίζει την παραμονή του στη Χίο, καθώς αύριο για την 6η αγωνιστική (16:00) φιλοξενείται από τον ΦΟ Βροντάδου.

photo : SportsChios.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ