29.1 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Φανερά αδυνατισμένος ο Ζάιον Ουίλιαμσον: Τα κιλά που έχασε μέσα στο καλοκαίρι ο «άσος» των Πέλικανς (pic)

Ο Ζάιον Ουίλιαμσον εντυπωσιάζει με την εικόνα του, όπου δείχνει φανερά αδυνατισμένος σε camp για παιδιά, όπου βρέθηκε, μην έχοντας χάσει λίγα κιλά μέσα σε ένα καλοκαίρι.

Το ταλέντο του Ζάιον Ουίλιαμσον ήταν πάντοτε αναμφισβήτητο. Η κουβέντα για τα παραπανίσια κιλά του, όμως, βρισκόταν πάντοτε επίσης στο επίκεντρο για τον «άσο» των Νιου Όρλινς Πέλικανς, με τον ίδιο τα τελευταία χρόνια να προσπαθεί να ανταποκριθεί στο ζήτημα αυτό, ώστε επιτέλους να φανερώσει όλα αυτά, για τα οποία είναι ικανός.

Ο Ουίλιαμσον, όμως, εντυπωσίασε με την εικόνα του σε camp για παιδιά, όπου ασφαλώς δέχθηκε να φωτογραφηθεί με τους νεαρούς αθλητές και φίλους του μπάσκετ. Εκεί, φαίνεται ξεκάθαρα η απώλεια βάρους, η οποία υπολογίζεται ήδη στα 11-14 κιλά, τα οποία για έναν άνθρωπο του δικού του σωματότυπου αποτελούν ήδη μια τεράστια πρόοδο.

Η εκτίμηση για τον Ζάιον, αυτή τη στιγμή, αναφέρει πως ζυγίζει 127 κιλά, με στόχο μάλιστα να χάσει ακόμη περισσότερα και να βρεθεί στα 123. Κάπως έτσι, μέσα σε ένα καλοκαίρι κι εφόσον πιάσει το στόχο του, θα έχει χάσει πάνω από 15 κιλά, δείχνοντας αποφασισμένος για το αγωνιστικό του μέλλον.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ