20.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ουίλιαμσον: Δεν είναι ευχαριστημένη με τους Πέλικανς η οικογένεια

Ο Ζάιον Ουίλιαμσον παρουσιάστηκε ως το νέο next big thing στο ΝΒΑ, αλλά οι προσδοκίες μέχρι τώρα μάλλον διαψεύδονται. Κάποιες εμφανίσεις του έρχονται να υπενθυμίσουν το ταλέντο του και το γιατί δημιουργήθηκαν αυτές οι προσδοκίες. Υπάρχουν κι αυτοί που υποστηρίζουν πως για όλα φταίει η ομάδα στην οποία βρέθηκε: Οι Νιου Όρλεανς Πέλικανς. Ανάμεσά τους και η οικογένεια Ουίλιαμσον.

Το θέμα έχει το The Athletic στο οποίο αναφέρεται πως μέλη της οικογένειας του παίκτη, θέλουν να τον δουν σε άλλη ομάδα και μάλιστα υπήρχε και μια κόντρα με τους Πέλικανς όλη τη σεζόν για το θέμα αυτό. Η τέταρτη αλλαγή προπονητή σε τέσσερα χρόνια δεν ευνόησε τα πράγματα, παρά το ότι η αποχώρηση του Σταν Βαν Γκάντι θεωρείται πως έγινε για να είναι πιο ευχαριστημένος ο Ουίλιαμσον.

Κάποιοι έχουν θέσει το ερώτημα, αν η δυσαρέσκεια αυτή από το περιβάλλον του Ουίλιαμσον είναι ουσιαστικά η προσωπική του δυσαρέσκεια και επιθυμία να φύγει από τους Πέλικανς και απλά μεταφέρεται μέσω τρίτων.

Η ανταλλαγή του Τζέι Τζέι Ρέντικ που ήταν κοντά στον 20χρονο στην κοινή τους θητεία στους Πέλικανς και ο τρόπος που χειρίστηκε η ομάδα του το πέρασμα στους Μάβερικς ήταν ένα ακόμη στοιχείο που έριξε λάδι στη φωτιά. Το ότι για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν η ομάδα δεν έφτασε στα play offs ήταν μία ακόμη απογοήτευση για τον Ουίλιαμσον: "Είναι απογοητευτικό. Θα έλεγα ψέματα, αν έλεγα κάτι διαφορετικό. Αλλά το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να αναδιοργανωθούμε, να μείνουμε κοντά ως ομάδα και να δούμε τους προπονητές μας το καλοκαίρι, να μιλήσουμε και να βρούμε τι πρέπει να κάνουμε καλύτερα. Δεν υπάρχει κάτι περίπλοκο: Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ