23.8 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Ράντονιτς:«Τα λάθη και τα επιθετικά ριμπάουντ, δεν μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε τη νίκη» (vid)

Μετά το τέλος της αναμέτρησης και τη νέα ήττα από την Μακάμπι, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού εστίασε στους τρεις τομείς της ήττας. Αυτοί ήταν οι κακές άμυνες λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, τα πολλά λάθη και τα επιθετικά ριμπάουντ των γηπεδούχων.

Αρχικά για την εξέλιξη της αναμέτρησης δήλωσε: «Συγχαρητήρια στη Μακάμπι για τη νίκη, έπαιξαν ένα καλό παιχνίδι. Για εμάς στο τέλος του ημιχρόνου είχαμε πολλές λάθος αποφάσεις, ιδίως στην άμυνα, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η Μακάμπι. Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο δεύτερο ημίχρονο, η άμυνα ήταν καλύτερη , όμως είχαμε αρκετά λάθη και επίσης τα 15 επιθετικά ριμπάουντ, το έκαναν ακόμη πιο δύσκολο να κερδίσουμε εδώ».

Σε ερώτηση σχετικά με το τι έφταιξε και άρχισε να ξεφεύγει η Μακάμπι εκεί στο (24'-26') ο Μαυροβούνιος τεχνικός επεσήμανε: «Όπως είπα πριν τον αγώνα πρέπει να είσαι έτοιμος να παίξεις για σαράντα αγωνιστικά λεπτά και να είσαι απόλυτα αφοσιωμένος ώστε να κερδίσεις. Εννοείται και η αναλογία ασσίστ/λαθών αλλά και τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ δεν μας βοήθησαν να είμαστε κοντά στη διεκδίκηση της νίκης».

Δείτε στο 3:40 τις δηλώσεις του τεχνικού των "πρασίνων":

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ