24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τα Ranch Basketball Tournaments επιστρέφουν (pics)

Τα Ranch Basketball Tournaments επιστρέφουν δυναμικά για ακόμη μια χρονιά...

Η active Life Events με υπεύθυνο τον πτυχιούχο προπονητή μπασκετ Ασημακοπουλο Θεόδωρο, διοργανώνουν 2 τριήμερα τουρνουά μπασκετ στις πανέμορφες εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης the Ranch στο Σοφικό Κορινθίας. Το πρωτο τουρνουα ειναι στις 17 με 19 Απριλίου οπου αφορά τις Ηλικίες Μίνι Αγορια και κορασίδες.

Στο τουρνουα αυτο θα συμμετέχουν οι ομάδες του Αμαρουσίου , Νέα Ιωνία ,Άμιλλα Περιστερίου, Δάφνη Αγίου Δημητρίου , Άγιος Νικόλαος Παλλήνης, Προμηθέας Χαλανδρίου ,Τούφα Χαλανδρίου,Ελευθερία Μοσχάτου, Ζαον Κηφισιάς, Πεντέλη, Άρις Καλαμάτας,Πρωτέας Σχηματαρίου και Νίκη Αμαρουσίου. Στο δεύτερο τριήμερο που αφορα τις ηλικίες παμπαίδων και παίδων το ranch tournament ανοίγει τα σύνορα του και υποδέχεται και μια ομάδα απο το Βάλιεβο της Σερβίας (VALJEVSKI)!

Οι ομάδες που συμμετέχουν στο δεύτερο τριήμερο ειναι το Λαύριο ,Ελευθερία Μοσχάτου, Νίκη Αμαρουσίου, Παπάγου, Ηλυσιακός , Νέα Ιωνία, Πεντέλη και Πρωτέας Σχηματαρίου... Καθως υπάρχει και μια τελευταια θέση στο γκρουπ των παίδων. Στα τουρνουά θα παρευρεθει η Λολίτα Λύμουρα για να μιλήσει και να παρακολουθήσει τα παιδια να παιζουν, καθώς και θα βραβευτούν σπουδαιες προσωπικότητες απτον χώρο του μπασκετ όπως ο Μάκης Ποτόσογλου , ο Κίμωνας Κοκορογιαννής και ο Παναγιώτης Καυκής.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο 6979725733 [email protected]



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ