20.9 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το πρώτο Ranch Basketball tournament (pics)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο RANCH BASKETBALL TOURNAMENT στο Σοφικό Κορινθίας.Πάνω από 180 παιδιά, έζησαν την μοναδική εμπειρία των αγώνων μπάσκετ,παρέα με διάσημους μπασκετμπολίστες , προπονητές και φίλους, σε έναν μοναδικό χώρο παιδικών κατασκηνώσεων, το Ranch.Οι μικροί αθλητές, είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν ξένοιαστα σε πολλούς αγώνες με διαφορετικές ομάδες και να εξελίξουν τις επιδόσεις τους.

Παράλληλα, γνώρισαν διακεκριμμένους αθλητές τις Α1 και της Α2, όπως ο Βαγγέλης Μάντζαρης του Ολυμπιακού και ο Φωτης Βασιλόπουλος του Ιωνικού Νικαίας.

Οι γνωστοί μπασκετμπολίστες συνομίλησαν για αρκετή ώρα με τα παιδιά και μοιράστηκαν μαζί τους τις εμπειρίες τους.Για την κοινωνική αξία του τουρνουά μίλησε ο Φώτης Βασιλόπουλος στα παιδιά :"είναι σημαντικό τους είπε οτι μέσα απο αυτήν σας την εμπειρία θα αποκτήσετε νέες φιλίες." Ο Βαγγέλης Μάντζαρης τόνισε ότι δεν έχει σημασία στο μπάσκετ πόσο ψηλά θα φτάσεις , αλλά ότι κάνεις αυτό που αγαπάς.Ο εμπνευστής και διοργανωτής του τουρνουά Θοδωρής Ασημακόπουλος, όντας και ο ίδιος προπονητής στην ομάδα του Εθνικού, ευχαρίστησε όλα τα παιδιά για την ψυχή και το σθένος που έδειξαν στους αγώνες ακούραστα και με χαρά.

Κατά την διάρκεια του τουρνουά βραβεύτηκαν η προπονήτρια Σοφία Κλιγκοπούλου και ο παλαίμαχος προπονητής μπάσκετ Κωσταντίνος Σαγάνης.

Οι γονείς που παραβρέθηκαν και στις βραβεύσεις των αθλητών , δήλωσαν ενθουσιασμένη από αυτή την πρωτοβουλία και κατά κοινή ομολογία το τουρνουά μπάσκετ στο ράντσο θα γίνει θεσμός.

Την πρώτη θέση του τουρνουά στην κατηγορία του Μίνι κατέκτησε η Νέα Ιωνία που κέρδισε στον τελικό την Πεντέλη, η οποία κατέκτησε την δεύτερη θέση.Την τρίτη θέση κατέκτησε η ακαδημία του Βαγγέλη Μάντζαρη το Peristeri basketball academy.Τέταρτος ο Γυμναστικός σύλλογος Περιστερίου,πέμπτος ο Ηλυσιακός,έκτο το Λαύριο,έβδομη η Κερατέα και όγδοος ο Αρις Καλαμάτας.Καλύτερος πασέρ ο Δημήτρης Τουρνάκης από την Νέα Ιωνία ενώ MVP του τουρνουά ο Θαδδαίος Κώτσης από την Πεντέλη.

Στο τουρνουά των παμπαίδων την πρώτη θέση κατέκτησε ο Κ.Α.Ο.Κορινθου, την δεύτερη το Λαύριο, τρίτος βγήκε ο Εθνικός Πειραιώς, ενώ την τέταρτη θέση κατέκτησε ο Γυμναστικός σύλλογος Περιστερίου.Στους παμπαίδες mvp βγήκε ο Κοντές από την ομάδα της Κορίνθου και καλύτερος πασερ ο Φώσκολος του Λαυρίου.

Την αξιόλογη πρωτοβουλία στήριξαν με χορηγίες πολλές γνωστές επιχειρήσεις της Αθήνας.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ