16.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Με υψηλούς προσκεκλημένους το Ranch Basketball tournament

Στο Σοφικό Κορινθίας, στις 21-22-23 Απριλίου (Κυριακή των Βαίων - Μ.Τρίτη) στις εκπληκτικές εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης THE RANCH θα διεξαχθεί  τουρνουά BASKETBALL για ηλικιακές κατηγορίες ΜΙΝΙ και ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ.  Την διοργάνωση του τουρνουά έχει αναλάβει ο πτυχιούχος προπονητής καλαθοσφαίρισης και παίκτης του Εθνικού Πειραιά Θοδωρής Ασημακόπουλος.

 Το επίπεδο του τουρνουά αναμένεται να είναι υψηλό και αθλητικά αλλά και διοργανωτικά, μια και το RANCH φημίζεται για τα αθλητικά του event. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό γυμναστήριο των εγκαταστάσεων της κατασκήνωσης και θα καλυφθούν από επίσημη διαιτησία.Οι μικροί αθλητές θα έχουν πλήρη κάλυψη μεταφοράς , διαμονής  και   διατροφής (που έχει επιμεληθεί ειδικά για αυτούς)  . Επίσης θα έχουν την ευκαιρία να αγωνισθούν με ομάδες της ηλικίας τους , να κάνουν νέους φίλους και να διασκεδάσουν  σε ένα εκπληκτικό περιβάλλον μέσα στην φύση.

 Το τουρνουά θα τιμήσουν με την παρουσία τους μεγάλες μορφές του σύγχρονου ελληνικού basket όπως ο Αντώνης Φώτσης , ο Βαγγέλης Μάντζαρης και ο Φώτης Βασιλόπουλος που θα γνωρίσουν τα παιδιά και θα παίξουν μαζί τους.

 Για την συμμετοχή των ομάδων στο τουρνουά θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής  επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο διοργάνωσης coach Θοδωρή Ασημακόπουλο
ΤΗΛ 6979725733 ή με την γραμματεία ΤΗΛ 6978114656

Με αθλητικούς χαιρετισμούς
THE RANCH



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ