23.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Euroleague: Το κάζο, οι «υπερηχητικές» και η «Βασίλισσα» (vids)

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να χάσει από την Άλμπα Βερολίνου εντός έδρας, η Χίμκι πήρε μεγάλη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο σκαρφαλώνοντας στην κορυφή, η ασύλληπτη Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου διέλυσε εκτός έδρας την Μπασκόνια, η Αναντολού Εφές κινδύνεψε αλλά δεν υπέστη σοκ από τη Ζενίτ στην Πόλη, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης θριάμβευσε στο «clasico» με την Μπαρτσελόνα.

Κορόιδο πιάστηκε ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ, καθώς παρά τις απουσίες των αντιπάλων του έχασε μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στη δεύτερη παράταση από την ελλιπή Άλμπα Βερολίνου με 106-105. Ο Αργύρης Πεδουλάκης χρησιμοποίησε τέσσερις παίκτες πάνω από σαράντα αγωνιστικά λεπτά και στο τέλος είχαν ξεμείνει από δυνάμεις. Κάπως έτσι πήγε και χαμένη η εκπληκτική εμφάνιση του Ιωάννη Παπαπέτρου ο οποίος σημείωσε 39 πόντους. Πλέον οι «πράσινοι» παρά το εύκολο πρόγραμμά τους στο ξεκίνημα έχουν ρεκόρ 4-4. Διαβάστε λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Το πρώτο «clasico» της σεζόν βρήκε θριαμβεύτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης με 86-76. Η «Βασίλισσα» έδωσε ένα καλό μάθημα στους «μπλαουγκράνα» οι οποίοι έπεσαν στο 6-2, την ώρα που οι Μαδριλένοι έφτασαν στο 5-3 και παρακολουθούν από κοντά. Ο Άντονι Ράντολφ ήταν ο κορυφαίος για το συγκρότημα του Πάμπλο Λάσο με 16 πόντους, ενώ ο Νίκολα Μίροτιτς στην επιστροφή του στην ισπανική πρωτεύουσα ως αντίπαλος αποδοκιμάστηκε έντονα αλλά ξεχώρισε με 19 πόντους. Διαβάστε λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, η Χίμκι έβαλε φρένο στο σερί νικών της Αρμάνι Μιλάνο, την οποία «λύγισε» εντός έδρας με 87-79. Το σύνολο του Ρίμας Κουρτινάιτις παρά την απουσία του Γιάνις Τίμα, είχε σε πολύ μεγάλο βράδυ τον Αλεξέι Σβεντ. Ο τελευταίος οδήγησε εκ του ασφαλούς τους Ρώσους στην επικράτηση κι ανέβηκαν στο 6-2, όπου συγκατοικούν στην κορυφή με τους Λομβαρδούς, αλλά κι ορισμένες ομάδες ακόμα. Διαβάστε λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Την πιο όμορφη παράστασή της εδώ και πολλά χρόνια έδωσε η Μακάμπι Τελ Αβίβ η οποία «σκόρπισε» εκτός έδρας την Μπασκόνια με 113-83. Το συγκρότημα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ήταν εξαιρετικό και σούταρε 17/29 τρίποντα, με αποτέλεσμα να ανέβει κι αυτό στο 6-2, την ώρα που οι Βάσκοι έπεσαν στο 3-5 απογοητεύοντας. Διαβάστε λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Ντέρμπι από το... πουθενά έγινε στην Κωνσταντινούπολη, αλλά η Αναντολού Εφές εμφανίστηκε ψύχραιμη κι έκαμψε την αντίσταση της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με 90-88. Οι περσινοί φιναλίστ της διοργάνωσης είχαν ξεφύγει με διαφορά 21 πόντων στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά στο φινάλε χαλάρωσαν αρκετά και λίγο έλειψε οι Ρώσοι να πραγματοποιήσουν μία επική ανατροπή. Ο Βασίλιε Μίτσιτς και ο Σέιν Λάρκιν ήταν ξανά οι πρωταγωνιστές για τους Τούρκους. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν βρίσκεται κι αυτή στο 6-2, ενώ η Ζενίτ έπεσε στο 2-6. Διαβάστε λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Δείτε το υπόλοιπο πρόγραμμα της αγωνιστικής ΕΔΩ.

Δείτε την αναλυτική βαθμολογία ΕΔΩ.

Δείτε θεαματικές φάσεις που πρόσφεραν Λάρκιν και Μίτσιτς ΕΔΩ το video για τους 1000 πόντους των δύο άσων ΕΔΩ.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν ΕΔΩ.

Δείτε τη βράβευση του Κριστόφ Βαζέχα ΕΔΩ.

Δείτε videos απ' όλα τα παιχνίδια:

https://www.youtube.com/watch?v=THeWx3AxMU8

https://www.youtube.com/watch?v=UAJ6L1ox0l4

https://www.youtube.com/watch?v=yNXz1dO_KeE



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ