32 C
Athens
Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

Με Λάρκιν, Μίσιτς και… άγχος η Εφές!

Η Εφές υποδέχτηκε την Ζενίτ, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Euroleague και με τους Σέιν Λάρκιν και Βασίλιε Μίσιτς που έκαναν για ακόμα ένα παιχνίδι πράγματα και... θαύματα, φτάνοντας αμφότεροι τους 1000 πόντους στην καριέρα τους, κατάφεραν να επιβληθούν των Ρώσων με σκορ 90-88 σε ένα ματς που οι Ρώσοι πήγαν να γυρίσουν από το -21 σκοράροντας 38 πόντους στην 4η περίοδο. Με την νίκη αυτοί η Εφές έφτασε στο 6-2.

Οι Τούρκοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να ξεφύγουν γρήγορα στο σκορ με 10-2. Ωστόσο η Ζενίτ με ένα σερί 7-0 κατάφερε να επιστρέψει, μέχρι να πάρουν φόρα Λάρκιν και Μίσιτς και να δώσουν και πάλι κεφάλι στην ομάδα του Αταμάν που τελείωσε την 1η περίοδο προηγούμενη στο σκορ με 21-14. Στο 2ο δεκάλεπτο με τον Σανλί να μπαίνει στην εξίσωση και να σκοράρει 10 πόντους η Εφές έφτασε ακόμα και στο +15 δείχνοντας από νωρίς τις διαθέσεις της. Οι Ρώσοι με μπροστάρη τον Χόλινς, μάζεψαν τη διαφορά στους 12 πόντους με το ημίχρονο να κλείνει με σκορ 42-30.

Η 3η περίοδος ήταν εκείνη που όρισε τον νικητή. Πλάις, Λάρκιν και Μίσιτς ήταν ασταμάτητοι, η Εφές σκόραρε 27 πόντους σε δέκα λεπτά και ξέφυγε ακόμα και με +21 (71-50). Οι Ρώσοι δε μπορούσαν να μαρκάρουν κυρίως τους γκαρντ των Τούρκων, ενώ στην επίθεση δεν είχαν καλές επιλογές με αποτέλεσμα να κλείσει το δεκάλεπτο με σκορ 69-50. Η 4η περίοδος έμοιαζε να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα πριν ξεκινήσει. Ωστόσο η Ζενίτ με Αγιόν (21 π.) και Χόλινς (26 π.) να είναι ηγετικοί, αποφάσισε να βγάλει αντίδραση και συνδυασμό με το χαλάρωμα της Εφές μείωσε ακόμα και στους τρεις (86-83), ένα λεπτό πριν το φινάλε. Οι δυνάμεις της δεν ήταν τόσες ώστε να φτάσει σε μία μεγάλη ολική ανατροπή και οι Τούρκοι πήραν την νίκη με μεγάλο άγχος και σκορ 90-88!

Η MVP ΔΥΑΔΑ: Σέιν Λάρκιν και Βασίλιε Μίσιτς εξελίσσονται σε ένα... μαγικό δίδυμο αφού για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν εκπληκτικοί, έχοντας 46 πόντους, 11 ασίστ και 7 ριμπάουντ συνολικά. Ο Σέρβος είχε 24 πόντους χωρίς να χάσει σουτ, 6 ασίστ και 3 ριμπάουντ, ενώ ο Αμερικάνος είχε επίσης 22 πόντους με 5 ασίστ και 4 ριμπάουντ. Αμφότεροι έφτασαν τους 1000 στην καριέρα τους στην διοργάνωση.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Οι Ρώσοι σκόραραν στο 4ο δεκάλεπτο 38 πόντους και παρολίγον να πραγματοποιήσουν μία απίθανη ανατροπή από το -21.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ