28.9 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Νοκ-άουτ ο Λαβ! (vid)

Στο ματς της χρονιάς με τους Σέλτικς, οι Καβαλίερς δε θα έχουν στη διάθεσή τους τον Κέβιν Λαβ, ο οποίος θα προστατευθεί μετά το χτύπημα στο κεφάλι του στο Game 6.

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς είχαν καταφέρει, στο έκτο παιχνίδι της σειράς με τους Μπόστον Σέλτικς για τους τελικούς Ανατολής, να κερδίσουν χωρίς ουσιαστικά να έχει αγωνιστεί ο Κέβιν Λαβ. Σε προσπάθεια του να δώσει σκριν στον Τζορτζ Χιλ, λίγο πριν από τα μέσα της πρώτης περιόδου, ο «αστέρας» των «Ιπποτών» συγκρούστηκε με τον Τζέισον Τέιτουμ στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να πέσει στο παρκέ και να αποσυρθεί άμεσα στον πάγκο, μεταφερόμενος εν συνεχεία στα αποδυτήρια.

Το πρόβλημα φαίνεται αρκετά σοβαρό, προκειμένου να είναι έτοιμος να αγωνιστεί, καθώς η ιατρική διάγνωση κάνει λόγο για εγκεφαλική διάσειση και αυτό είναι ένα ζήτημα διόλου ευκαταφρόνητο. Κάπως έτσι, ο Λαβ αναμένεται να λείψει από το παιχνίδι των ξημερωμάτων Δευτέρας (28/5, 2:30), που θα πραγματοποιηθεί στο «TD Garden» και θα κρίνει ποιος εκ των δύο φιναλίστ Ανατολής θα κατακτήσει τον τίτλο, για να προκριθεί στους Τελικούς του ΝΒΑ.

Πρόκειται, ασφαλώς, για μία σπουδαία απουσία για τους «Καβς», οι οποίοι οφείλουν να βρουν τις λύσεις, για να καλυφθεί στη ρακέτα το μεγάλο κενό που αφήνει ο Λαβ. Στο Game 6 του Κλίβελαντ, τουλάχιστον, ο Τζεφ Γκριν (14 π., 4/10 σουτ) και ο Λάρι Νανς (10 π., 7 ρ.), είχαν κάνει πολύ καλή δουλειά στη «μάχη» των αιθέρων, εκμηδενίζοντας σχεδόν τον Αλ Χόρφορντ στο σκοράρισμα (6 π., 2/8 σουτ), αλλά θα χρειαστεί να επιδείξουν ίδια συνέπεια στον... τελικό των τελικών.

Θυμηθείτε τη στιγμή του τραυματισμού του Κέβιν Λαβ...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ