23.5 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Κάτι δεν πάει καλά με τον Χουντ… (vid)

Η κατάσταση για τον Ρόντνεϊ Χουντ δεν είναι η καλύτερη, με τον «άσο» των Καβαλίερς να αρνείται να παίξει προς το τέλος του Game 4 με τους Ράπτορς και να καλείται σε απολογία, από την οποία πάντως δεν προέκυψε τιμωρία.

Ο Ρόντνεϊ Χουντ αποτέλεσε μέρος των πολλαπλών ανταλλαγών των τελευταίων ημερών του Φεβρουαρίου, οι οποίες οδήγησαν σε «λίφτινγκ» το ρόστερ των Κλίβελαντ Καβαλίερς, των οποίων αποτελεί από τότε παίκτης. Ο επί τετραετίας σχεδόν γκαρντ των Γιούτα Τζαζ, πάντως, μετά το πρώτο εξαιρετικό διάστημα των «Ιπποτών», δεν φαίνεται να νιώθει πολύ άνετα και αυτό φάνηκε ιδιαίτερα στο παιχνίδι των ξημερωμάτων Τρίτης (8/5) με τους Τορόντο Ράπτορς, όπου η ομάδα του εξασφάλισε την πρόκριση στους τελικούς Ανατολής με «σκούπα».

Με τη διαφορά στο +30 και με 7:38 για τη λήξη της αναμέτρησης, ο Τάιρον Λου πήρε τάιμ άουτ ζήτησε από τον Χουντ να περάσει στο παιχνίδι αντί του ΛεΜπρόν Τζέιμς. Ο τελευταίος, παρά και την προσπάθεια των έμπειρων της ομάδας να τον πείσουν για το αντίθετο, επέμεινε να μην παίξει και χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός, ότι πρώτος βγήκε από τα αποδυτήρια.

Τη θέση του, τελικά, πήρε ο Χοσέ Καλντερόν στο παιχνίδι, με όλα πια να έχουν κριθεί. Η συμπεριφορά του, όμως, προβλημάτισε και ίσως σχετίζεται με την κάκιστη παρουσία του έως τώρα στα playoffs, όπου αυτή τη στιγμή μετρά κατά μέσο όρο 4.6 πόντους με λιγότερη του 40% ευστοχία στα σουτ εντός παιδιάς ανά αγώνα. Ο GM των Καβαλίερς, Κόμπι Άλτμαν, τον κάλεσε σε απολογία και μπορεί αποφάσισε να μην τον τιμωρήσει, με τον παίκτη να δηλώνει μετανιωμένος για την αναστάτωση που προκάλεσε.

Το κλίμα, πάντως, είναι αρκετά στραβό για τον Χουντ...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ