22.1 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Όσα πρέπει να ξέρετε για τα εισιτήρια του αγώνα Προμηθέα-Ολυμπιακού

Ξεκίνησε ήδη η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Προμηθέα Πάτρας με τον Ολυμπιακό το οποίο θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Δευτέρα (7μ.μ.) στο «Τόφαλος» στο πλαίσιο της 25ης και προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Basket League.

Με απόφαση της ΚΑΕ Προμηθέας αποφασίστηκε και σε αυτό το παιχνίδι τα εισιτήρια να κοστίζουν μόλις 10 ευρώ, παρά την υψηλή δυναμικότητα του αντιπάλου. Οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να τα προμηθεύονται εύκολα και γρήγορα, μέσω Διαδικτύου, και συγκεκριμένα από τη Viva.gr, είτε από τα γραφεία της ΚΑΕ (Κανακάρη 136, 5ος όροφος) καθημερινά 10π.μ.-8μ.μ, ενώ θα υπάρξουν και μειωμένα εισιτήρια για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ.


Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ. Επιπλέον, εκτός από τα γραφεία της ΚΑΕ (Κανακάρη 136, 5ος όροφος), οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια κι από το δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων της Viva.gr στην Πάτρα: Seven spots, Μαιζώνος 209 και Public, Ερμού 55.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ