20.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Όρθιος» στο Ναύπλιο ο Μανδραϊκός (pics)

Ο Μανδραϊκός αναδείχθηκε νικητής, με 68-66 επί του Οίακα, στο δεύτερο αγώνα αγάπης που έγινε στο Ναύπλιο για το μικρό Παναγιώτη.

Για δεύτερη διαδοχική ημέρα οι Ναυπλιώτες γέμισαν το κλειστό, για να στηρίξουν το μικρό Παναγιώτη ο οποίος έχει διαγνωστεί με όγκο εγκεφάλου και απαιτείται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Λονδίνο. Οι δύο ομάδες πρόσφεραν όμορφο θέαμα εντός παρκέ, με το αποτέλεσμα -που λίγη σημασία είχε- να κρίνεται στις λεπτομέρειες.

Η ανακοίνωση: «Έκλεισε με επιτυχία το μπασκετικό διήμερο που πραγματοποίησε η ομάδα μπάσκετ του συλλόγου μας, για την οικονομική στήριξη του μικρού Παναγιώτη, ο οποίος βρισκόταν στο γήπεδο με την οικογένειά του. Συγκινητική ήταν η στιγμή όπου, σε μία συμβολική κίνηση, ο Παναγιώτης τράβηξε τον τυχερό αριθμό με τον οποίο κληρώθηκε η φανέλα του Μιχάλη Πελεκάνου από τη θητεία του στην ομάδα της ΑΕΚ. Τυχερός ήταν ένας πρώην παίκτης της παιδικής ομάδας του Οίακα και νυν παίκτης της εφηβικής ομάδας της Δόξας, ο Δημήτρης Σταθογιαννόπουλος. Τον αγώνα εκτός από πλήθος κόσμου παρακολούθησαν επίσης ο βουλευτής Αργολίδας κ. Γιάννης Γκιόλας, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Κωστούρος και η Δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας κα Ιωάννα Κριεκούκη».

https://www.facebook.com/oiakasbc/posts/10155737194839704

https://www.facebook.com/oiakasbc/posts/10155737277629704



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ